Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten, online cursussen en events die door Modron Moonflow worden aangeboden. Modron Moonflow geeft boeken uit en biedt online cursusprogramma’s en events aan. Deelnemers die een product kopen, toegang kopen tot een online cursus of een ticket kopen voor een event, gaan akkoord met deze algemene voorwaarden.

Aanmelden en inschrijven

Alle producten, online cursussen en events staan omschreven op de website zodat je als deelnemer weet wat je kunt verwachten en wat de kosten zijn voor deelname. Je schrijft je in door het inschrijfformulier op www.moonflow.eu in te vullen of een mail te sturen naar info@moonflow.eu of een brief te sturen naar Modron Moonflow, Veerweg 124-B, 4493 AV Kamperland. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,- en is inbegrepen bij de cursusprijs of eventprijs.

Annuleringsregeling

Bij annulering tot 8 dagen voor aanvang van een cursus of event worden € 25,- administratiekosten in rekening gebracht. Indien je tussen 7 en 0 dagen voor aanvang van de cursus of het event besluit om niet mee te doen, kun je geen aanspraak maken op enige restitutie en betaal je het volledige bedrag. Je kunt je deelnamebewijs wel overdragen aan iemand anders. Mocht je na aanvang van de cursus besluiten om ermee te stoppen, dan ontvang je geen restitutie noch de resterende lessen. Je deelname kan dan niet meer overgedragen worden.

Niet tevreden over een boek? Je kunt je bestelling binnen 14 dagen kosteloos annuleren. Stuur dan even een mail naar info@moonflow.eu, vertel waarom je ontevreden bent en stuur het product in de originele verpakking terug naar Moonflow, Veerweg 124-B, 4493 AV  Kamperland

Overdragen deelname

Als je als deelnemer verhinderd bent om aanwezig te zijn bij een event waarvoor je een deelnamebewijs hebt gekocht, of mee te doen met een online cursus, dan is het mogelijk je ticket over te dragen aan iemand anders. Je draagt zelf een vervangende deelnemer aan. Het overdragen van een ticket is mogelijk tot 5 dagen voor aanvang van het event of het online programma. Voor het overdragen van een deelnamebewijs worden € 25,- administratiekosten in rekening gebracht.  Neem hiervoor contact op met info@moonflow.eu

Wijziging event

Als een event door omstandigheden niet door kan gaan zal Modron Moonflow elke deelnemer een ticket aanbieden voor een volgend gelijkwaardig event. Modron Moonflow zorgt ervoor dat iedere deelnemer tijdig op de hoogte wordt gebracht van de nieuwe datum en locatie.

Lesmateriaal

Al het lesmateriaal is bedoeld voor persoonlijke studie. Modron Moonflow waardeert het enorm als je de 13-manen methodiek verspreidt en doorgeeft, na overleg en met bronvermelding. Het auteursrecht en het eigendomsrecht liggen bij Modron Moonflow.

Aansprakelijkheid

Alle producten en programma’s die Modron Moonflow aanbiedt zijn ontwikkeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Modron Moonflow spant zich in om alle online cursussen en events op een prettige en veilige manier te laten verlopen. Modron Moonflow  is niet aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal of voor het verkeerd toepassen van de oefeningen in de lesstof door de deelnemer of andere personen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven.

Geschillen

Indien geschillen niet in onderling overleg kunnen worden beslecht, dan is het oordeel van een bevoegde rechter te Middelburg voor beide partijen bindend.

Dank dat je deze kleine letters (Algemene voorwaarden) hebt gelezen. Heb je nog vragen? Stuur een mail naar info@moonflow.eu