Basic Flow: méér verbinding met jezelf, je dromen én je oorsprong

Herstel in 5 weken de basisverbinding met jezelf. Ontdek wie je het allerliefste wilt zijn én maak een stappenplan om daar op de leukste manier te komen. Je kunt vandaag meteen beginnen!
Header wave

Leg in 5 weken een stevige basis onder je leven. Geef jezelf een boost aan eigenwaarde die blijft.

Vraag jij je ook weleens af of het leven dat je nu leidt wel echt jouw ideale leven is?

Heb je wel eens het gevoel dat je meer bezig bent met wat anderen van je vinden dan wat jij van jezelf vindt? Heb je er genoeg van om steeds maar weer die hunkering naar erkenning te voelen?

 

Dat kan anders!

Doe mee met Basic Flow, de krachtigste transformatiecursus ooit. Je krijgt  uitgebreide werkboeken, ingesproken meditaties, praktische oefeningen, wekelijkse groepscoaching, en je hebt een levendig contact met vrouwen die net zo graag hun dromen willen waarmaken als jij.

In één maan tijd leer je de basis onder de natuursymboliek en de maanstanden kennen en je ontdekt hoe je deze zelf kunt toepassen in jouw leven.

 • Je maakt een reis naar jouw mooiste leven.
 • Je bepaalt waar je nu staat.
 • Dan maak je je eigen stappenplan om de verbinding te leggen tussen wie je nu bent en wie je het liefste wilt zijn.
 • Aan het einde van je cursus maak je een persoonlijk plan waarmee jij het komende jaar verder kunt.

Met Basic Flow geef je jezelf een groot cadeau

In vijf weken tijd  geef je je leven een stevige natuurlijke én vrouwelijke basis. Je herstelt de verbinding met jezelf. Je leert om op een scheppende manier te denken en beter voor jezelf te zorgen. Je gaat meer van jezelf houden. Je gaat weer geloven dat je het kunt. Je dagdromen van gisteren veranderen in een krachtige visie voor morgen.

Dat is essentieel. Want vrouwen met visie zijn nodig. De wereld wacht op vrouwen die met lef en vertrouwen hun eigen leven leiden. Die meedoen om de wereld mooier te maken. Die een rots in de branding durven zijn in deze woelige tijden.

Basic Flow helpt je om de basis onder jouw droom zo sterk te maken dat het niet anders meer kan: jouw droom komt uit. Je straalt als een ster aan de hemel. Jij maakt de wereld mooier!

En het mooie is; dat je meteen kunt beginnen. Zodra je je inschrijft krijg je binnen twee werkdagen je eerste werkboek in je mailbox. Met een uitnodiging om lid te worden van de besloten Facebook-community. Zodat je ook direct met je medecursisten en mij, Caroline, kunt kennismaken, zodat je je vragen kunt stellen.

 

Ja, ik meld me direct aan!

 

 

Samen komen we verder

Ik help ondernemende vrouwen, schrijvers en coaches met een eigen praktijk om weer ruimte te creëren voor geluk, liefde en succes. Om jezelf te vinden, je innerlijke kracht te voelen. De methode die ik gebruik heet de 13 manen-methodiek. Deze heb ik de afgelopen dertig jaar ontwikkeld en is een combinatie van oude sjamanistische natuurwijsheden en moderne psychologische inzichten op het gebied van geluk en persoonlijk leiderschap. Ik heb persoonlijk les gehad van de beste sjamanen en trainers over de hele wereld waaronder Angaangaq uit Groenland, Robin Sharma uit Canada en Brendon Burchard uit de Verenigde Staten.

De afgelopen twaalf jaar heb ik honderden vrouwen begeleid om hun eigen leven te vinden. Ik vind het fantastisch als iemand weer een doorbraak beleeft. Een nieuwe stap zet. Een diep gekoesterde droom werkelijkheid maakt. Daar doe ik het voor. Want hoe meer vrouwen hun eigen leven leiden, hoe meer rotsen in de branding de wereld krijgt. En dat is nodig in deze woelige en snelle tijden.

In Basic Flow ga je vijf weken lang aan de slag met mij én de vier oudste coaches ooit: Moeder Aarde leert je over scheppingskracht. De Maan brengt je in beweging.  De sterren geven je focus. De zon bekrachtigt wie je bent. Ik leer je hoe deze krachten samenwerken en hoe jij ze in jouw leven kunt toepassen. Zodat je leven weer stróómt zoals het bedoeld is, in Moonflow.

Basic Flow helpt je om…

 • Sneller resultaten te boeken. Je krijgt eindelijk een blauwdruk en een natuurlijk stappenplan die werken.
 • Beter voor jezelf en je lichaam te zorgen. Door goede voeding en een beweegplan.
 • De negatieve stemmetjes in je hoofd om te buigen naar positieve bekrachtigingen.
 • Meer relaties op te bouwen met mensen die je inspireren.
 • Te focussen op je droom in plaats van op je problemen.
 • Uitdagingen in je leven aan te gaan, hordes te nemen, grenzen te verleggen.
 • Een inspirerend voorbeeld te zijn voor de mensen in je omgeving.

 

Francis van Wanrooy

Francis van Wanrooy

coach bij P.zaken - deelneemster Moon Summer traject 2018
Caroline heeft mij in mijn zoektocht enorm ‘verlicht’. Door haar workshops, brondagen, lessen heb ik inzicht gekregen in hoe ik MIJN pad kan lopen in plaats van het pad van de ANDER, zodat ik later kan zeggen: ‘mijn leven was het waard: ik heb geleefd en gedaan wat ik wilde, ik heb nergens spijt van en het is goed zo, ik laat een mooie voetafdruk na…’! Door diep naar binnen te gaan, naar mijn diepste ZELF heb ik balans gebracht in mijn denken, mijn voelen en mijn doen en leef ik in vrijheid. Ik ben dankbaar dat ik me voor de natuursymboliek heb open durven stellen: het is het meer dan waard geweest! Bedankt lieve Caroline voor je wijsheid: bezield, puur, anders!
Petra Meiburg

Petra Meiburg

Deelneemster brondagen 2017
Voor mij zijn de brondagen heel voedend. Zo mooi om met vrouwen in de natuur te zijn. De natuur die ons zonder oordeel spiegelt. Eerlijk laat zien waar wij staan en wat we te doen hebben. De manier waarop jij de groep en de individuele vrouwen begeleidt vanuit je hart, met oprechte aandacht en met respect voor ieders proces is heel fijn. Duidelijk een kwaliteit van jou.
Herma Dennekamp

Herma Dennekamp

Deelneemster thuiscursus 2014 en brondagen 2016-2017
Dankzij Caroline, ben ik steeds dichter bij mezelf gekomen. Met haar cursussen, boeken en coaching heeft ze me geholpen om mijn innerlijk levensvuur weer aan te wakkeren. Nu straal ik voluit wie ik ben: Ik ben vrij!
Conny van de Mast

Conny van de Mast

Deelneemster thuiscursus 2015 en brondagen 2016-2017
Caroline heeft me geleerd te durven luisteren naar mijn ziel, durven voelen, bij mijn legende te komen en hiervoor ook te gaan. Ze gebruikt hiervoor symbolieken uit de natuur en oefeningen die je weer een laag dieper brengen. Haar teksten geven inzichten op verschillende lagen. Ze raken je daar waar jij ze op dat moment nodig hebt.
Grietje Destrooper

Grietje Destrooper

Deelneemster thuiscursus 2015 en brondagen 2016-2017
Wat ik bij jou leerde, vind ik in geen enkel boek. Je opent poorten tot innerlijke wijsheid en kracht; en je opent ogen voor de vele mooie symbolen in de natuur. Het gaat er bij jou niet zozeer om overdracht van kennis, maar om de magische ontdekkingsreis naar je eigen Bron.  
Katrien Metsu

Katrien Metsu

coach Huis van Geluk - deelneemster Blue Moon Challenge Course maart 2018
De Blue Moon Challenge Course leert me om me telkens opnieuw te verbinden met mijn bron, mijn kern, mijn thuishaven om vandaar uit stappen te zetten die in lijn zijn met mijn zielsmissie. De wijsheid en kennis die Caroline bezit, de kracht en de zachtheid die ze uitstraalt, samen met de structuur die de Blue Moon Challenge Course me geeft, zorgen er voor dat ik acties onderneem die haalbaar zijn én volledig afgestemd op wat mijn hart echt verlangt. Ik vaar nu doelgericht rond en weet mijn evenwicht beter te bewaren.

Herstel in 5 weken de basisverbinding met jezelf. Ontdek wie je het allerliefste wilt zijn én maak een stappenplan om daar op de leukste manier te komen. Je kunt vandaag meteen beginnen!

Dit krijg je allemaal

Basic Flow is een uitdaging én een cursus in een. Je krijgt het beste van beide:

 • Vijf keer een werkboek in je mailbox met uitleg over wat je die week kunt verwachten
 • Vijf keer een praktische oefening om focus te houden
 • Vijf basismeditaties voor elke dag, ook na Basic Flow
 • Elke maandag een Mooncall waarin je je vragen kunt stellen
 • Elke vrijdag een moment om via de Facebook-community je successen te delen
 • Met vollemaan een live Moon-meditatie

Je hoeft het niet alleen te doen!

Bij Basic Flow hoort een besloten Facebook-community. Hier ontmoet je je nieuwe netwerk met inspirerende vrouwen. Hier vind je jouw moonbuddy’s: vrouwen die elkaar helpen om groots in het leven te staan. Hier kun je al je persoonlijke vragen aan me stellen. En het mooie is: het houdt niet op na vijf weken. Je blijft een jaar lang lid.

Nou, wat vind je ervan?

Wil jij in vijf weken tijd een stevige basis leggen onder jouw leven? Schrijf je dan vandaag nog in. Het deelnamebedrag is € 117,– incl. BTW. Zodra je je ingeschreven hebt, ontvang je binnen twee werkdagen een persoonlijke bevestiging van Caroline en je eerste werkboek.

Op jouw droomleven. Bezield. Puur. Anders.

We gaan er samen voor.

Lieve groet,

Caroline Groeneveld

 

Ja, ik doe mee met Basic Flow

Ik ga akkoord met de voorwaarden