Blauwe maan brengt een kostbaar geschenk

Heb je wel eens gehoord van Blauwe maan? Het is een maan die maar eens in de drie jaar aan de hemel staat. Een soort schrikkelmaan zeg maar. Blauwe maan brengt grote veranderingen op je pad. Ze helpt je om reuzenstappen te zetten waar je normaal een heel jaar over doet.

Er zijn verschillende manieren om Blauwe maan te berekenen. De meeste mensen noemen een maan blauw als zij voor de tweede keer in eenzelfde kalendermaand staat. Dat was in 2019 op 1 en 31 januari. Een andere manier is als een vierde maan in eenzelfde seizoen valt. Traditionele landbouw gebruikt deze manier om zaaien en oogsten van gewassen te bepalen. De derde manier is de oudste van allemaal. Deze gaat uit van de stand van de sterren. Een vollemaan maan is dan blauw ze de tweede keer in  eenzelfde sterrenbeeld staat. In 2019 is dat op 18 mei.

Blauwe maan heeft dus geen vaste plek op de natuurlijke cyclus van het jaar. Ze verrast je en daagt je uit om helemaal jezelf te durven zijn. Misschien herken je het wel, situaties waarin je voelt hoe het knaagt in je hart omdat je jezelf bent kwijtgeraakt. Je bent meer bezig met de dromen van anderen en weet niet meer zo goed wat je zélf verlangt. Je merkt dat je hunkert naar erkenning en goedkeuring. Je wilt het allemaal zo goed doen. Je wilt aardig gevonden worden. Maar word je daar gelukkig van?

Jezelf durven zijn

Blauwe maan neemt je mee naar het kostbaarste geschenk dat je hebt: tijd. Ze leert je dat Ze leert je dat ieder moment van de dag belangrijk is. Ze vraagt van je om tijd vrij te maken voor alles wat jouw leven mooier maakt. En ze vertelt je om te genieten van wie je bent, met wie je ook bent, waar je ook bent.

Je bent bijzonder!

Blauwe Maan is een stroomversneller op je pad. Ze nodigt je uit om jezelf te zien als een bijzonder en waarachtig wezen, met een unieke eigen waarde, vrije wil en vrije keuze. Je creëert je eigen wereld. Je houdt van jezelf, je bent dankbaar voor je leven en laat zien waar jij voor staat. Jouw mooiste bijdrage aan de wereld geef je door jezelf te zijn. Je zet nu de meest transformerende stap op je levenspad dit jaar.

Stel je eens voor dat je jezelf helemaal accepteert zoals je bent. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of waar je heen wilt. Het maakt uit dat je jezelf durft te zijn. Dat je je leven omarmt. Liefde geeft. Geliefde bent. Jezelf zijn begint met levendig in het moment bewegen. Oprecht geloven in het goede van de ander en jezelf. Nieuwsgierig zijn. Steeds opnieuw laten zien dat je om een ander geeft. De manier waarop je leeft is het levende voorbeeld van de legende die jij nalaat. Word verliefd op het leven en het leven wordt verliefd op jou. Zo ben je liefde én geliefde tegelijk. Verbonden met heel het leven!

Wie ben jij?

Zaterdag 18 mei, om 23.11 uur is het vollemaan. Neem deze Blauwe maan eens een maanbad. Ga lekker naar buiten, nestel je op een mooi plekje in de natuur en sla een deken om je heen. Keer met je gezicht naar de maan en laat haar zachte licht op je schijnen. Open dan je hart voor al je dromen, al je verlangens. Voel hoe het voelt als je je voorstelt hoe alles in je leven gelukt is. Beschrijf je zelf dan in drie woorden:

Dit is wie ik ben in drie woorden:

1 ……

2 ……

3 ……

Leuk als je onderaan deze blog jouw drie woorden deelt. Zo creëren we samen een energieveld van van kracht en verbinding!

Ik wens je een heerlijke vollemaan en een jaar waarin al je dromen uit zullen komen,

Lieve groet,

Caroline

PS: Voel je een verlangen om op diepere lagen te ontdekken wie je echt bent? Met het orakelspel Jouw weg naar geluk vind je hiervoor alle inspiratie.Wordt verwacht: 13 manen 2020!

 

Op 14 september 2019 verschijnt het gloednieuwe 13 manen 2020! Het boek dat je helpt om al je dromen waar te maken. Op de voor jou leukste manier. Wil je er zeker van zijn dat jij jouw boek op tijd in huis hebt? Reserveer het dan vandaag nog.

HET 13 MANEN BOEK