Deel 2 Moon whispers online!

Vandaag heb ik de tweede luister workshop voor je opgenomen. Je vindt de link hier. Deze keer ga je op bezoek in het duingebied achter Westenschouwen. Dit is het enige stukje natuur dat tijdens de watersnoodramp van 1953 niet ondergelopen is. Een perfecte plek dus, om je veilig te voelen, ook als de golven om je heen blijven kolken en je bang bent om te verdrinken.

Je hoort welke uitdagingen je tegen kunt komen op je pad en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Natuurlijk krijg je ook weer voorbeelden uit de natuur en een praktisch werkboek. Om aantekeningen te maken en je inzichten op te schrijven. Dit is de link naar je tweede werkboek.

Laat je me weten wat je ervan vindt?

Caroline

PS: De eerste Moon whispers gemist? Hier vind je de link naar de eerste luister workshop. Uiteraard mag je deze link delen met al je vriendinnen. Graag zelfs. Hoe meer dromen, hoe meer plezier!Wordt verwacht: 13 manen 2020!

 

Op 14 september 2019 verschijnt het gloednieuwe 13 manen 2020! Het boek dat je helpt om al je dromen waar te maken. Op de voor jou leukste manier. Wil je er zeker van zijn dat jij jouw boek op tijd in huis hebt? Reserveer het dan vandaag nog.

HET 13 MANEN BOEK