Nieuwe luisterworkshop: Moon whispers

De afgelopen manen heb ik het gloednieuwe jaarboek 13 manen om je dromen waar te maken geschreven. Het komt uit op zaterdag 14 september, met vollemaan De Zalm. Die dag geef ik ook het allereerste 13 manenfeest. Midden in de natuur. Om samen te vieren dat we ook in 2020 voor onze mooiste dromen gaan.

Je hebt me hierbij ongelooflijk geholpen. Met je adviezen voor verbetering van 13 manen en met het beantwoorden van de vragenlijst. Daarom heb ik een geweldige nieuwe serie van drie luister moonworkshops voor je opgenomen:  Moon whispers. In de mooiste natuurgebieden  van Zeeland: de Goudplaat en het eiland de Haringvreter op Noord-Beveland en de bossen bij Westenschouwen op Schouwen-Duiveland.

De eerste Moon whispers staat voor nu  je klaar. Je vindt de link hier. Je gaat op reis naar de Goudplaat. Dit gebied is genoemd naar de zon. Je kunt alles bereiken wat je wilt als je je het hoogste licht blijft richten. In de opname hoor je waarom het zo belangrijk is om te dromen én je krijgt een eerste ingesproken meditatie om jouw persoonlijke droom zelf te ontdekken. Bovendien krijg je ook nog eens een handig werkboek waarin je al je inzichten kunt opschrijven. Gratis en voor niks. Dit is de link naar je werkboek. Gewoon, omdat ik het je gun om het leven van je dromen te creëren. En, omdat ik het je gun om samen te groeien met de beste coach ooit: de maan zelf. Ik hoop dat het je helpt om beter gefocust te blijven op wat je wilt. Ongeacht de afleiding op je pad.

Lieve groet,

Laat je me weten wat je ervan vindt?

Caroline

PS: heb jij een vriendin die deze luister workshop ook zou waarderen? Delen mag, graag zelfs!Wordt verwacht: 13 manen 2020!

 

Op 14 september 2019 verschijnt het gloednieuwe 13 manen 2020! Het boek dat je helpt om al je dromen waar te maken. Op de voor jou leukste manier. Wil je er zeker van zijn dat jij jouw boek op tijd in huis hebt? Reserveer het dan vandaag nog.

HET 13 MANEN BOEK