Vollemaan De Havik laat je zien wat er echt toe doet

Vorige week kreeg ik een mail van Helmy. Ze vertelde me dat ze wel voelt dat ze op de goede weg zit, maar ook dat ze regelmatig bang en gefrustreerd is. Omdat het gewoon niet goed lukt om door te pakken. Telkens gebeurt er weer iets, waardoor haar dromen die eerst binnen handbereik leken, nu verder weg lijken dan ooit.

Heb jij dat ook wel eens?

Ik wel hoor. Wat heb ik vaak met de gedachte gespeeld om het bijltje erbij neer te gooien. Op te houden met mijn missie, om vrouwen te helpen zichzelf te zijn. Hun wortels weer te vinden. Hun licht te laten schijnen. Een rots in de branding te zijn in deze woelige tijden. Want er was geen geld meer. Geen mensen die me hielpen. Geen tijd om alles zo te krijgen zoals ik het voor me zag.

Totdat…

Ik me realiseerde dat mijn focus niet goed lag. Als je het gevoel hebt dat er te weinig geld is, dan is dat wat het universum je geeft: weinig geld. Als je gelooft dat er geen mensen zijn die je kunnen helpen, dan is dat wat het universum je geeft: mensen die je niet kunnen helpen. Als je het idee hebt dat er geen tijd is, dan is er inderdaad geen tijd.

Als je in tekorten denkt, dan kom je altijd tekort

Ik voelde het helemaal. Wist tot op mijn botten dat dit klopt. Dit is een basiswet in de natuur. Dit is je magnetisme, je aantrekkingskracht, die mysterieuze maan die verantwoordelijk is voor eb en vloed. Maar hoe dan wel? Hoe kom je van tekort naar overvloed?

Het geheim ligt in je buik. In je onderbewustzijn. Als je buik het gelooft dan gebeurt het. Als je buik dat diepe vertrouwen voelt dat het kan, dan lukt het.

Wil je dat je leven lukt, graaf dan in je buik. Delf het vertrouwen op. Je geloof in jezelf én je kunnen. Vind die rotsvaste zekerheid in jezelf.

Met deze tips gaat het je lukken:

1. gun jezelf tijd

Met je geest kun je alles creëren wat je wilt. Het enige dat je geest niet kan is het scheppen van tijd. Gun jezelf daarom de tijd. Vertrouw erop dat de aarde precies zoveel tijd neemt als nodig is om jouw verlangen fysiek vorm te geven. Ook een foetus vraagt negen maanden tijd om geboren te worden. Niet acht.

2. zet kleine stappen

Je geest denkt gróót. Het ziet direct het eindresultaat voor zich. Jouw droom. Je verlangen. Maar het vergeet de weg ernaar toe. De stappen die je dient te zetten. Om een boek te schrijven, zul je een pen in de hand moeten nemen. Maak daarom een stappenplan. Verzin hoe jij jouw droom in vijf stappen waar kunt maken. Begin vervolgens bij stap één.

3. vraag hulp

Je leert het snelst door af te kijken en het vervolgens na te doen. Er is geen enkele droom die niet als eens eerder door iemand anders is uitgevoerd. Vind die persoon. Onderzoek hoe hij of zij het voor elkaar gekregen heeft. Doe dit ook.

Heb de moed om jezelf meer tijd te geven. Heb het lef om klein te durven zijn. De kracht van een groots leven schuilt in kwetsbaarheid.

Vrijdag 19 april is het vollemaan. Deze heet De Havik. De Havik schept helderheid in je leven. Ze laat je de details in je leven zien, die er echt toe doen. Neem deze avond een maanbad, ga lekker naar buiten, de natuur in. Verbind je met de vollemaan. Laat haar licht op je schijnen en geniet!

Leuk als je me laat weten hoe jij vollemaan gaat vieren!

Ik ga deze keer het water op. Samen met lief. Want vanaf Beltaine, het heilige huwelijksfeest, wonen lief en ik samen. Toeval of toch magie?

Lieve groet,

Caroline

PS: Voel je een verlangen om het anders te doen? Wil je je vanaf nu niet meer te laten afleiden door onzekerheid, onrust en stress? Wil je vol vertrouwen je eigen koers durven varen en focus houden op wat echt belangrijk is? Doe dan mee met de Blue Moon Challenge quest. Hier vind je alle informatie en geef je je op. We beginnen op 29 april 2019.Wordt verwacht: 13 manen 2020!

 

Op 14 september 2019 verschijnt het gloednieuwe 13 manen 2020! Het boek dat je helpt om al je dromen waar te maken. Op de voor jou leukste manier. Wil je er zeker van zijn dat jij jouw boek op tijd in huis hebt? Reserveer het dan vandaag nog.

HET 13 MANEN BOEK