Wat maakt jou succesvol en gelukkig?

Afnemende maan is de mooiste tijd om terug te blikken.

Ik durf mezelf niet zo goed te laten zien. Diep in mijn hart weet ik heel goed wat ik echt graag wil. Maar ik ben bang dat ik uitgelachen wordt. Omdat het anders is. Omdat ik niet zeker weet dat het gaat lukken. Omdat ik niet weet hoe ik hiermee geld kan verdienen. Hoe zorg ik ervoor dat ik me minder laat afleiden door wat anderen vinden en dat ik meer vertrouw op mijn eigen gevoel? elemaal niet zo ben. Maar, als ik me echt laat zien, voel ik me zo kwetsbaar. Waar vind ik de moed om gewoon mezelf te zijn?

Carola schreef me deze mail. Ik kan me zo goed voorstellen hoe lastig dit is. Jarenlang was ik zelf ook zo onzeker. Ondanks al mijn successen (ik had een grootse carrière in sales) bleven de stemmetjes in mijn hoofd roepen dat ik niet goed genoeg was.

Met bonkend hart en ademtekort

Toen kwam er een moment waarop alles veranderde. Ik besefte dat de stemmetjes niet van mijn bron maar vanuit mijn onderbewustzijn kwamen. Dit bewustzijn is vooral gericht op het vermijden van pijn en het vergroten van genot. Mijn stemmetjes vertelden me slechts om mogelijk pijn te vermijden. Je herkent dit bewustzijn door de sterke emoties die het je laat voelen. Angst. Pijn. Stress. Een bonkend hart. Ademtekort.

Maar dat was niet de koers die ik wilde varen. Daarom besloot ik om me niet meer af te laten leiden door deze stemmetjes, en te focussen op het vergroten van genot. Zo leer je je onderbewustzijn iets veel leukers! Elke afnemende maan maak ik tijd vrij om terug te blikken op alles in mijn leven wat goed is gegaan. Dat geeft me moed en vertrouwen. Dat laat me ook zien dat ik goed bezig ben. Want misschien herken je het wel: het lijkt soms zo lang te duren voordat een droom succesvol is. Maar als je terugblikt, zie je hoeveel er al ten goede is gekeerd!

13 manen heeft mijn leven echt veranderd. Ik leef veel meer in rust én in flow. Dat gun ik jou ook. Elke maan heeft een eigen thema. Deze maan heet De Vurige God en gaat over zichtbaar durven zijn.  Nu neemt de energie van de maan weer af. De rust in het leven keert terug. Het is tijd voor zelfreflectie. Afnemende maan is een goed moment om terug te blikken. Wat is goed gegaan en wat had je anders willen doen? Wat heb je geleerd en waar ben je dankbaar voor?

Zo krijg je meer focus in je leven

Maak een uurtje tijd voor jezelf vrij en creëer een fijne sfeer met kaarsjes en zachte muziek. Verwen jezelf. Vraag jezelf  eens af hoe jij de afgelopen vier weken meer zichtbaarheid in je leven hebt gecreëerd en beantwoord voor jezelf de volgende vragen:

1. Deze stap naar mijn droomleven heb ik de afgelopen maan gezet

               ………………………………..

2. Deze drie dingen heb ik de afgelopen maan over mezelf geleerd

               1. ……………………………..

               2. ……………………………..

               3. ……………………………..

3. Deze drie dingen heb ik de afgelopen maan over andere mensen geleerd

               1. ……………………………..

               2. ……………………………..

               3. ……………………………..

4. Deze drie dingen heb ik de afgelopen maan over zichtbaar zijn geleerd

               1. ……………………………..

               2. ……………………………..

               3. ……………………………..

5a. Dit had ik de afgelopen maan beter kunnen doen

               ………………………………..

5b. Als ik dit vanuit de wijze vrouw in mezelf bezie, dan geef ik mezelf het volgende advies

               ………………………………..

6. Ik ben dankbaar voor

               1. ……………………………..

               2. ……………………………..

               3. ……………………………..

 In het nieuwe 13 manen 2020 komen deze vragen elke maan terug. Zodat je elke keer opnieuw koers houdt op wat je wilt en je niet meer af laat leiden door onrust en stress van alledag. Zodat je weer een rots in de branding bent in deze woelige tijden. Op het ritme van de maan en de seizoenen schep jij je natuurlijke en vrouwelijke evenwicht.

Laat je me weten wat je ervan vindt? Dat kan onderaan deze blog. Zo helpen we elkaar verder om zichtbaar te zijn!

Lieve groet,

CarolineWordt verwacht: 13 manen 2020!

 

Op 14 september 2019 verschijnt het gloednieuwe 13 manen 2020! Het boek dat je helpt om al je dromen waar te maken. Op de voor jou leukste manier. Wil je er zeker van zijn dat jij jouw boek op tijd in huis hebt? Reserveer het dan vandaag nog.

HET 13 MANEN BOEK