Blue Moon Challenge Course

Vrij zijn van je innerlijke stemmetjes. Uiten wie je echt bent. Je droom volgen. In de kracht van Blauwe Maan. Voor ondernemende vrouwen die echt een stap verder willen. Vanaf 12 maart 2018.
Header wave

In 5 weken naar méér zelfvertrouwen. Met een boost aan eigenwaarde die blijft.

Durf jij in je grootsheid te gaan staan? Ik daag je uit!

Heb je er genoeg van om keer op keer dat stemmetje in je hoofd te horen dat je vertelt dat je niet goed genoeg bent? Dat stemmetje dat fijntjes aangeeft dat de stappen die jij zet geen verschil zullen maken? Dat stemmetje dat maar blijft herhalen dat jouw mening niet echt belangrijk is?

 

Verlang je ernaar om te uiten wie je echt bent? Tijd te creëren voor dat wat echt belangrijk voor je is, met mensen waar je van houdt, op een plek waar je graag bent? Droom je ervan om je hart te volgen en open te staan voor alle avonturen die nog voor je liggen? Heb je het gevoel dat je iets wilt doen om de wereld mooier te maken, maar je weet nog niet precies hoe of wat?

 

Een dapper besluit

Neem dan een dapper besluit. Doe mee met de Blue Moon Challenge Course 2018. De meest krachtige transformatiecursus ooit. Dagelijkse reminders, live contacten, ingesproken meditaties en praktische oefeningen. In het licht van een maan die maar één keer in de drie jaar aan de hemel staat. Een maan die zorgt voor een enorme boost in jouw eigenwaarde. Zodat je je grootsheid tot in je botten voelt. Uitstraalt. Doorgeeft. Met jouw kracht de wereld mooier maakt.

 

Dit gaan we doen

Vijf weken. Dertien stappen. Wekelijks les. Groepscoaching. Ingesproken meditaties. Een live moon meditatie op de avond van vollemaan. Met jouw eigen ceremonie. Samen delen in de besloten community. Dagelijks live momenten om je vragen te stellen. Jij en ik. Wij allemaal. Samen op het intense ritme van deze unieke Blauwe Maan.

 

De Blue Moon Challenge Course is niet zomaar een challenge of een cursus. Het is het beste van beide gecombineerd. Je krijgt al mijn inzichten uit de natuursymboliek en de rol van de maan in je leven. Dit verbind je aan de beste oefeningen uit internationale leiderschapstrainingen. De vijf weken zullen intens en verrassend voor je zijn. Je zult aspecten en talenten in jezelf ontdekken die je nooit eerder herkende. Je gaat een versnelde ontwikkeling. Meer diepte. Meer inzichten. Meer vooruitgang.  Want je wordt gedragen door een wel heel speciale maan. Blauwe Maan.

Grietje Destrooper

Grietje Destrooper

Deelneemster thuiscursus 2015 en brondagen 2016-2017
Wat ik bij jou leerde, vind ik in geen enkel boek. Je opent poorten tot innerlijke wijsheid en kracht; en je opent ogen voor de vele mooie symbolen in de natuur. Het gaat er bij jou niet zozeer om overdracht van kennis, maar om de magische ontdekkingsreis naar je eigen Bron.  
Conny van de Mast

Conny van de Mast

Deelneemster thuiscursus 2015 en brondagen 2016-2017
Caroline heeft me geleerd te durven luisteren naar mijn ziel, durven voelen, bij mijn legende te komen en hiervoor ook te gaan. Ze gebruikt hiervoor symbolieken uit de natuur en oefeningen die je weer een laag dieper brengen. Haar teksten geven inzichten op verschillende lagen. Ze raken je daar waar jij ze op dat moment nodig hebt.
Herma Dennekamp

Herma Dennekamp

Deelneemster thuiscursus 2014 en brondagen 2016-2017
Dankzij Caroline, ben ik steeds dichter bij mezelf gekomen. Met haar cursussen, boeken en coaching heeft ze me geholpen om mijn innerlijk levensvuur weer aan te wakkeren. Nu straal ik voluit wie ik ben: Ik ben vrij!

De stroomversnelling van Blauwe Maan

Op zaterdag 31 maart is het vollemaan. Deze maan heet De Traan van de Zon. Hij leert je over het overwinnen van tegenstellingen. Hij leidt je naar meer compassie. Meer liefde voor jezelf én voor andere mensen. Ook als zij een heel ander leven leiden dan jij.

Deze vollemaan is bijzonder. Want hij valt voor de tweede keer in eenzelfde kalendermaand.  Dat komt niet zo vaak voor. Daarom wordt deze vollemaan ook wel Blauwe Maan genoemd. Een Blauwe Maan draagt extra energie in zich. Het is een sterk transformerende én helende energie waarmee jij reuzensprongen kunt maken in jouw persoonlijke groei. In vijf weken echt in je kracht kunt gaan staan. Blauwe maan versnelt je groeipad. Waar je normaal een heel jaar over doet, lukt je nu in slechts vijf weken. Stel je eens voor dat je eindelijk gaat doen waarvoor je hier bent. Dat je helemaal in je kracht gaat staan. Vol lef en vertrouwen je leven leidt. Te gek, niet waar?

 

Voor wie?

Ondernemende vrouwen die een rots in de branding willen zijn in deze woelige tijden. Vrouwen die bereid zijn om in zichzelf te investeren omdat zij weten dat dit de basis is naar meer vertrouwen en succes. Vrouwen die doorzetten. Meedoen. Ook in situaties die spannend zijn. Vrouwen die beseffen dat uitdagingen je sterker maken. Je in je kracht doen staan.

 

Als je geen zin hebt om in jezelf te investeren of alleen maar inspiratie zoekt, dan is de Blue Moon Challenge Course niets voor jou. Maar, als je besluit om mee te doen, dappere stappen te zetten en moedig vol durft te houden, dan zal de Blue Moon Challenge Course je in vol kracht en versneld brengen naar de plek waar jij hoort te staan.

 

Zo geef je je op

De Blue Moon Challenge Course start op maandag 12 maart, een week vóórdat de Blauwe Maan lunatie begint. Je krijgt een introductie, wekelijkse lessen, tips, oefeningen en ingesproken meditaties. Alle gericht om met lef en vertrouwen jouw eigen leven te leiden. De cursus eindigt op maandag 16 april.

 

Je investering is € 397,- incl. 21 % BTW, al het werkmateriaal, dagelijkse facebook live momenten, vijf groepscoachingsmomenten en een unieke live moonlight medatie met vollemaan.

 

Tot 12 maart. Dan beginnen we met de kennismaking.

 

Ik zie naar je uit!

Lieve groet,

Caroline Groeneveld

 

Ja, ik doe mee met de Blue Moon Challenge Course

[contact-form-7 404 "Not Found"]