Super Moon Challenge: méér zelfvertrouwen met een boost die blijft

Vanaf 2 januari 2018. Vijf dagen. Geen voornemens meer. Maar doen. Voor de beste start van 2018.
Header wave

Ben je er klaar voor om jezelf in 2018 de beste start ooit te geven?

Heb je er genoeg van om keer op keer dat stemmetje in je hoofd te horen dat je vertelt dat je niet goed genoeg bent? Dat stemmetje dat zegt dat de stappen die jij zet toch geen verschil maken? Dat stemmetje dat fijntjes aankondigt dat de mening van een ander belangrijker is dan die van jou?

Verlang je ernaar om die andere stem in jou te horen? De stem van je hart die je groter maakt dan je bent? De stem die je leidt naar de beste versie van je zelf? Jou een diepgeworteld vertrouwen geeft in wie je bent en wat je uitdraagt?

Doe dan mee met de Super Moon challenge die op 2 januari begint en geef 2018 direct de beste boost voor je zelfvertrouwen!

Wat gaan we doen?

Vijf dagen. Vijf tools die je direct toe gaat passen.  Vijf live momenten om je vragen te stellen. Jij en ik. Samen op het ritme van de maan. De super maan van 2 januari. Deze challenge is niet zo maar een challenge. Ik neem je mee naar de diepere symboliek van maan en het ritme van de natuur en combineer dit met de beste oefeningen uit internationale leiderschapstrainingen. De week zal intens en verrassend voor je zijn. Want we gaan mee op een wel heel speciale maan. Super maan.

 

De kracht van Super Moon

Op 2 januari is het vollemaan. Deze maan heet De Reebok en gaat over het ontwikkelen van je zelfvertrouwen. Tegelijkertijd is het een super maan. Dat betekent dat de maan veel dichter bij de aarde staat dan anders. En haar invloed dus veel groter is. Tijdens een super maan heb je de kans om reuzestappen te zetten. Jezelf. Bám. Neerzetten. Klaar voor 2018.

 

Voor wie?

Vrouwelijke ondernemers die het verschil willen maken in 2018. Die bereid zijn om de goede voornemens voor 2018 direct om te zetten in daadkracht en actie. Vrouwen die door willen zetten. Ook in situaties die spannend zijn.

Als je geen zin hebt om in jezelf te investeren of alleen maar inspiratie zoekt, dan is deze challenge niets voor jou. Maar als je besluit om mee te doen. Echt stappen wilt gaan zetten, dan zal deze super moon challenge je een boost geven waar je heel 2018 dankbaar voor zult zijn!

 

Tot 2 januari. Ik zie naar je uit!

Liefs,

Caroline Groeneveld

Ja, ik doe mee

Imke Verhaeren

Imke Verhaeren

Deelneemster thuiscursus brondagen 2016
De Modron brondagen, die maandelijkse oplaadmomenten, in steeds weer een ander prachtig natuurgebied, hebben mij geholpen mijn ontwikkeling stap voor stap te doorlopen en –voelen, en écht eigen te maken. Hierdoor ben ik meer in contact gekomen met mijn vrouwelijke kant, met mijzelf en heb ik daarmee mijzelf geheeld. Daarvoor ben ik Caroline drievoudig dankbaar!