Cursussen herfst 2019

De herfst is als afnemende maan. Als je nu naar buiten gaat dan zie je hoe de natuur het leven doorgeeft. Bomen en planten zijn overladen met sappige vruchten. Vogels doen zich nog één keer tegoed voordat ze naar warme oorden trekken. Het licht wordt zachter en de temperaturen dalen. Zelfs de bladeren laten gemakkelijker los vandaag.

Zo is dat ook bij jou. De herfst is een tijd van oogsten, delen en loslaten. Vraag jezelf daarom eens af: welke schoonheid wil je ziel je deze herfst laten ervaren?

Misschien weet je het antwoord nog niet helemaal. Omdat je je afgeleid en onrustig voelt. Meer leeft vanuit een moeten dan vanuit een diepere verbinding. Met de herfstcursussen van 13 manen verander je dit meteen! Zodat je weer meer verbinding voelt met je bron én een goede basis creëert om jouw legende uit te dragen. Precies zoals het vroeger ook al ging: op het ritme van de maan en de seizoenen vind jij je natuurlijke en vrouwelijke evenwicht.

September: Moon journey naar je bron

Een bijzondere Moon journey waarin je in de week rond vollemaan De Zalm op zoek gaat naar jouw bron van wijsheid. Inclusief werkboek, community, groepscoaching en live middag in de natuur.

Lees meer

Oktober: Moon journey naar je legende

De laatste maan op de natuurlijke jaarcyclus is misschien wel de allerbelangrijkste. Ga vier weken mee op deze bijzondere Moon journey en verbind je opnieuw met jouw levenslegende. Inclusief werkboek, community, groepscoaching, vijf werkboeken. ritueel en ingesproken meditaties.

Lees meer