Basic Flow:

Méér verbinding met jezelf, je dromen én je oorsprong

5 weken basisles waarin je de verbinding met jezelf herstelt. Ontdek wie je het allerliefste wilt zijn én maak een stappenplan om daar op de leukste manier te komen. Je kunt vandaag meteen beginnen!

Leg in 5 weken een stevige basis onder je leven. Geef jezelf een boost aan eigenwaarde die blijft.

Vraag jij je ook weleens af of het leven dat je nu leidt wel echt jouw ideale leven is?

Heb je wel eens het gevoel dat je meer bezig bent met wat anderen van je vinden dan wat jij van jezelf vindt? Heb je er genoeg van om steeds maar weer die hunkering naar erkenning te voelen?

Dat kan anders!

Doe mee met Basic Flow, de krachtigste transformatiecursus ooit. Je krijgt  uitgebreide werkboeken, ingesproken meditaties, praktische oefeningen, wekelijkse groepscoaching, en je hebt een levendig contact met vrouwen die net zo graag hun dromen willen waarmaken als jij.

In één maan tijd leer je de basis onder de natuursymboliek en de maanstanden kennen en je ontdekt hoe je deze zelf kunt toepassen in jouw leven.

 • Je maakt een reis naar jouw mooiste leven.
 • Je bepaalt waar je nu staat.
 • Dan maak je je eigen stappenplan om de verbinding te leggen tussen wie je nu bent en wie je het liefste wilt zijn.
 • Aan het einde van je cursus maak je een persoonlijk plan waarmee jij het komende jaar verder kunt.

Met Basic Flow geef je jezelf een groot cadeau

In vijf weken tijd  geef je je leven een stevige natuurlijke én vrouwelijke basis. Je herstelt de verbinding met jezelf. Je leert om op een scheppende manier te denken en beter voor jezelf te zorgen. Je gaat meer van jezelf houden. Je gaat weer geloven dat je het kunt. Je dagdromen van gisteren veranderen in een krachtige visie voor morgen.

Dat is essentieel. Want vrouwen met visie zijn nodig. De wereld wacht op vrouwen die met lef en vertrouwen hun eigen leven leiden. Die meedoen om de wereld mooier te maken. Die een rots in de branding durven zijn in deze woelige tijden.

Basic Flow helpt je om de basis onder jouw droom zo sterk te maken dat het niet anders meer kan: jouw droom komt uit. Je straalt als een ster aan de hemel. Jij maakt de wereld mooier!

En het mooie is; dat je meteen kunt beginnen. Zodra je je inschrijft krijg je binnen twee werkdagen je eerste werkboek in je mailbox. Met een uitnodiging om lid te worden van de besloten Facebook-community. Zodat je ook direct met je medecursisten en mij, Caroline, kunt kennismaken, zodat je je vragen kunt stellen. Wil je meedoen met de oktobergroep die op 8 oktober begint? Vermeld dat dan in je aanmelding en je bent erbij.

Ja, ik meld me direct aan voor Basic Flow!

Cursus Basic Flow

Vijf werkboeken met uitleg, praktische oefeningen en ingesproken meditaties, jaar lidmaatschap aan besloten facebook community, jaar lang wekelijkse moontalk om al je vragen te stellen

117,00 inc BTWVerder lezen

Samen komen we verder

Ik help ondernemende vrouwen, schrijvers en coaches met een eigen praktijk om weer ruimte te creëren voor geluk, liefde en succes. Om jezelf te vinden, je innerlijke kracht te voelen. De methode die ik gebruik heet de 13 manen-methodiek. Deze heb ik de afgelopen dertig jaar ontwikkeld en is een combinatie van oude sjamanistische natuurwijsheden en moderne psychologische inzichten op het gebied van geluk en persoonlijk leiderschap. Ik heb persoonlijk les gehad van de beste sjamanen en trainers over de hele wereld waaronder Angaangaq uit Groenland en Brendon Burchard uit de Verenigde Staten.

De afgelopen twaalf jaar heb ik honderden vrouwen begeleid om hun eigen leven te vinden. Ik vind het fantastisch als iemand weer een doorbraak beleeft. Een nieuwe stap zet. Een diep gekoesterde droom werkelijkheid maakt. Daar doe ik het voor. Want hoe meer vrouwen hun eigen leven leiden, hoe meer rotsen in de branding de wereld krijgt. En dat is nodig in deze woelige en snelle tijden.

In Basic Flow ga je vijf weken lang aan de slag met mij én de vier oudste coaches ooit: Moeder Aarde leert je over scheppingskracht. De Maan brengt je in beweging.  De sterren geven je focus. De zon bekrachtigt wie je bent. Ik leer je hoe deze krachten samenwerken en hoe jij ze in jouw leven kunt toepassen. Zodat je leven weer stróómt zoals het bedoeld is, in Moonflow.

Basic Flow helpt je om…

 • Sneller resultaten te boeken. Je krijgt eindelijk een blauwdruk en een natuurlijk stappenplan die werken.
 • Beter voor jezelf en je lichaam te zorgen. Door goede voeding en een beweegplan.
 • De negatieve stemmetjes in je hoofd om te buigen naar positieve bekrachtigingen.
 • Meer relaties op te bouwen met mensen die je inspireren.
 • Te focussen op je droom in plaats van op je problemen.
 • Uitdagingen in je leven aan te gaan, hordes te nemen, grenzen te verleggen.
 • Een inspirerend voorbeeld te zijn voor de mensen in je omgeving.

Dit krijg je allemaal

Basic Flow is een uitdaging én een cursus in een. Je krijgt het beste van beide:

 • Vijf keer een werkboek in je mailbox met uitleg over wat je die week kunt verwachten
 • Vijf keer een praktische oefening om focus te houden
 • Vijf basismeditaties voor elke dag, ook na Basic Flow
 • Elke maandag een Mooncall waarin je je vragen kunt stellen
 • Elke vrijdag een moment om via de Facebook-community je successen te delen

Je hoeft het niet alleen te doen!

Bij Basic Flow hoort een besloten Facebook-community. Hier ontmoet je je nieuwe netwerk met inspirerende vrouwen. Hier vind je jouw moonbuddy’s: vrouwen die elkaar helpen om groots in het leven te staan. Hier kun je al je persoonlijke vragen aan me stellen. En het mooie is: het houdt niet op na vijf weken. Je blijft een jaar lang lid.

Kennismaken met de communities van Moonflow? Neem alvast een kijkje in de gratis open Moonflow Community:

  Ga naar Moonflow Community

Nou, wat vind je ervan?

Wil jij in vijf weken tijd een stevige basis leggen onder jouw leven? Schrijf je dan vandaag nog in. Het deelnamebedrag is € 117,– incl. BTW. Zodra je je ingeschreven hebt, ontvang je binnen twee werkdagen een persoonlijke bevestiging van Caroline en je eerste werkboek.

Op jouw droomleven. Bezield. Puur. Anders.

We gaan er samen voor.