Feel Good Moon VIP pakket:

Je een heel seizoen goed voelen – zó doe je dat

Gun jezelf het beste van beide! Kom naar het Feel Good Moon event op 17 januari én volg aansluitend de 13-weekse thuiscursus Feel Good Moon Whispers. Omdat je het waard bent vrij, gelukkig en gegroeid te zijn.

Heb je de Feel Good Moon smaak te pakken?

Gefeliciteerd! Je hebt het gedaan. Tien dagen lang heb je je ondergedompeld in het ritme van maan. Ik vind het te gek dat je mee hebt gedaan met de Feel Good Moon Challenge van 14-24 december 2018.

Je hebt ontdekt hoe donkere maan je helpt om meer vrijheid in jezelf te ervaren. Je hebt ervaren hoe afnemende maan je de hand reikt om meer geluk in je leven te voelen. Je hebt ondervonden hoe wassende maan je uitdaagt om te groeien.

Ik hoop dat de afgelopen dagen je nieuwe inzichten hebben gegeven over hoe maan je helpt om je natuurlijke en vrouwelijke evenwicht te versterken.

Gun jezelf het beste van beide!

Met het Feel Good Moon VIP pakket gun je jezelf het beste van beide: één hele dag samen met Caroline aan de slag met jouw vrijheid, vrolijkheid en verbinding op het Feel Good Moon Event én daarna 13 weken verdieping in de thuiscursus Feel Good Moon Whispers.

Zo geef je jezelf de beste start in 2019.

Met Maan.

Maan leert je de taal van je emoties.
Maan leert je omgaan met je onderbewustzijn.
Maan leert je om aan het roer te staan van je eigen leven.
Maan leert je om je eigen koers te varen.
Maan neemt je mee naar rust, vertrouwen en balans.

Zodat je je weer vrij voelt.
Zodat je weer plezier hebt in je leven.
Zodat je weer groeit.

Ja, ik meld me direct aan voor het  Feel Good Moon VIP pakket!

Je goed voelen in 2019 – zó doe je dat

Je goed voelen in 2019 – zó doe je dat. Ja, ik kom naar het Feel Good Moon Event op 17 januari en doe daarna mee met de 13-weekse thuiscursus Feel Good Moon Whispers. Ik gun mezelf de beste basis voor 2019.

594,00 inc BTWIn winkelmand

Met het Feel Good Moon VIP pakket geef je jezelf het beste om de verbinding met je natuurlijke zelf te herstellen.

Ik weet hoe het voelt als je maar blijft hunkeren naar erkenning. Als je het gevoel hebt dat jij er niet toe doet. Als je hierdoor steeds meer je best gaat doen om het anderen naar de zin te maken. Thuis of op je werk. Ik ken de gejaagdheid en onrust die je hierdoor ervaart. Omdat je niet verbonden bent.

Ik heb geleerd hoe de maan je richting geeft om jouw verbinding met je natuurlijke zelf te herstellen én te versterken. Op 17 januari 2019 geef ik je de beste oefeningen en meditaties die jij direct kunt toepassen in je leven. Met de 13-manen methodiek.  Aansluitend krijg je 13 weken les in de 13-manen methodiek en verdiep je jouw verbinding met de getijdekracht van maan. Zodat je weer een rots in branding bent in deze woelige tijden.

Ik heb op het ritme van maan mijn droomleven gecreëerd en leef het. En als ik het kan, kun jij het ook!

Ik was op zoek naar een manier om betere invulling aan het leven te geven en hoe kom ik bij mijn droom en naar wat de maan(kracht) daar in kan helpen. Ik had nooit gedacht dan een stappenplan de tool kan zijn. Simpel en ik denk ook effectief. Een mooie dag met inzichten en leuke diverse mensen die allemaal op zoek zijn naar hetzelfde: balans. Vertrouwen. Focus. Fijn om te weten dat we niet alleen zijn.


Patricia Klijn

Ik wist niet hoe ik mijn dromen ga verwezenlijken en op de juiste manier van aanpakken. Deze dag heeft me het inzicht gegeven om op een milde manier je doelen te doorstaan en te bereiken. Ik ben je ontzettend dankbaar voor de wijsheid, mildheid om je eigen persoonlijkheid te mogen ontdekken.Harma Musschert

Ik wist niet hoe ik mijn dromen ga verwezenlijken en op de juiste manier van aanpakken. Deze dag heeft me het inzicht gegeven om op een milde manier je doelen te doorstaan en te bereiken. Ik ben je ontzettend dankbaar voor de wijsheid, mildheid om je eigen persoonlijkheid te mogen ontdekken.
Jeanet Veenaas

Ik liep tegen mijn spanning aan. Spannend gevoel om onbekende wegen te betreden. Deze dag bracht mij vertrouwen. Vertrouwen in de ingeslagen weg, met de gekregen handvatten van Caroline die te vinden zijn in het boek. Maar ook het inzicht dat ik het leven alleen kan leven, wetend dat ik zoveel liefde om me heen heb. Ik voel me gehoord, gezien, gevoed.
Annemarie Dix

Ik durfde niet te vertrouwen op mijn pad. Vandaag heb ik het inzicht gekregen dat ik wel kan vertrouwen, wel gewoon blijf lopen op mijn pad. Voor het eerst sinds tijden op een boeiende plek met vele inzichten en lieve vrouwen om me heen.
Marja Sikkens

Het was een mooie, bijzondere Moonflow dag. Ik ben diep dankbaar. Je geeft op een liefdevolle manier les. Heel verhelderend. Deze dag heeft me naar mijn bron gebracht. Ik zie mijn inzichten. Mooie wijze woorden en gebaren ontvangen van mijn wijze innerlijke vrouw.
Anka Uittenbogert