Feel Good Moon Event:

Je goed voelen – zó doe je dat

Ontdek in één dag hoe je op het ritme van de maan beter voor jezelf zorgt, méér tijd maakt voor de mensen van wie je houdt en met plezier doet wat je echt belangrijk vindt: stappen zetten om jouw droomleven te realiseren.

Donderdag 17 januari 2019 in conferentiecentrum Samaya, Werkhoven

Heb je het gevoel dat je leven beter kan?

Misschien herken je het wel. Je hebt een druk leven. Je partner, kinderen en je werk vragen veel van je. Aan de buitenkant lijkt het alsof het je voor de wind gaat. Maar diep van binnen voel je onvrede kriebelen. Je voelt je niet echt vrij. Als je eerlijk bent, dan bekruipt je soms het gevoel dat je niet aan het roer van je leven staat, maar geleefd wordt. Dat je alsmaar reageert op dingen die gedaan moeten worden. Je moet hollen en jagen om niet te ontsporen. Het kost je zoveel energie en je houdt nauwelijks tijd over voor jezelf.

Door de drukte en afleiding weet je niet meer zo goed waar je nu echt blij van wordt. Waar is je vroegere onbevangenheid gebleven? Het gevoel dat de hele wereld aan je voeten lag? Je voelt dat er ook in jou prachtige dromen sluimeren. Je wilt het zo graag anders. Maar hoe? Het liefst zou je er met iemand over willen praten die er echt verstand van heeft. Maar met wie? De antwoorden die je tot nu toe hebt gevonden hebben je niet echt verder geholpen.

 Dat verandert vandaag!

Er is namelijk een coach die je wél verder kan helpen. Die je over de drempel heen tilt. Laat zien hoe het wél lukt. Een coach met méér dan 4,5 miljard jaar levenservaring. Een coach die alles weet over de contrasten in het leven. Over het ritme. Over de kracht van aantrekking en weerstand. Over hoe je omgaat met de natuur in jezelf.

Deze coach heet Maan.

Maan leert je de taal van je emoties.
Maan leert je omgaan met je onderbewustzijn.
Maan leert je om aan het roer te staan van je eigen leven.
Maan leert je om je eigen koers te varen.
Maan neemt je mee naar rust, vertrouwen en balans.

Zodat je je weer vrij voelt.
Zodat je weer plezier hebt in je leven.
Zodat je weer groeit.

Ja, ik meld me direct aan voor het  Feel Good Moon Event!

Je goed voelen – zó doe je dat

Je goed voelen – zó doe je dat. Ontdek in één dag hoe je op het ritme van de maan beter voor jezelf zorgt, meer tijd maakt voor de mensen van wie je houdt en vol plezier doet wat je echt belangrijk vindt: stappen zetten om jouw droomleven te realiseren. Incl. biologische lunch, koffie, thee en goodiebag.

197,00 inc BTWIn winkelmand

Op het Feel Good Moon event help ik je om de verbinding met je natuurlijke zelf te herstellen.

Ik weet hoe het voelt als je maar blijft hunkeren naar erkenning. Als je het gevoel hebt dat jij er niet toe doet. Als je hierdoor steeds meer je best gaat doen om het anderen naar de zin te maken. Thuis of op je werk. Ik ken de gejaagdheid en onrust die je hierdoor ervaart. Omdat je niet verbonden bent.

Ik heb geleerd hoe de maan je richting geeft om jouw verbinding met je natuurlijke zelf te herstellen én te versterken. Op 17 januari 2019 geef ik je de beste oefeningen en meditaties die jij direct kunt toepassen in je leven. Met de 13-manen methodiek. Ik heb mijn droomleven gecreëerd en leef het. En als ik het kan, kun jij het ook!

Voel je vrij. Vrolijk. Verbonden.

In je droomleven ben je vrij. Vrolijk en verbonden. Ik noem dat de 3 V’s. Ze vormen de basis onder je leven. Als je je vrij voelt, geeft dat plezier. Als je plezier hebt, voel je je verbonden. Als je je verbonden voelt, dan ben jij weer verbonden met jouw oorsprong. Dat is de bedoeling van je leven. Dat ga je ervaren op 17 januari.

Precies op het ritme van de natuur en haar 13 manen neem ik je mee naar oude sjamanistische fundamenten én moderne psychologische inzichten. Meer dan twintig jaar heb ik les gehad van sjamanen en business coaches over de hele wereld. Ieder persoon heeft me een klein of groot inzicht gegeven over het geheim van het leven zelf. Deze deel ik met je via een prachtige natuurlijke methode: 13 manen om je dromen waar te maken. Een levensstijl die je terugbrengt naar jouw natuur.

Je herstelt de verbinding met jouw innerlijke bron, jouw hogere zelf. Je gaat weer geloven in je eigen intuïtie, verbeeldingskracht en scheppingsmogelijkheden. Je voelt weer het plezier van het leven. Jouw leven. Jouw unieke pad om gelukkig te zijn. Niet alleen met de mooie dingen, maar juist ook met de uitdagingen die je tegenkomt. Ze helpen je groeien. Een beter mens te worden.

Het afgelopen jaar heb ook ik mijn droomleven gevonden. Samen met mijn lief bouw ik een paradijs aan het water. We reizen veel. Zeilen. Bezoeken het oude Europa. Genieten van de schoonheid die we in elkaar vinden. Geven elkaar energie én stabiliteit. Ik heb me nooit eerder zo goed gevoeld. Gelukkig. Vrij. Geliefd. Ik groei! Dat gun ik jou ook.

Kom naar het Feel Good Moon event!

Op donderdag 17 januari 2019 neem ik je mee naar jouw droomleven. Je gaat ervaren wat jou gelukkig maakt. Je ontdekt waarom je hier op aarde bent en welke  vrijheid in je stroomt. Je krijgt praktische oefeningen en meditaties die je helpen om deze vrijheid en vrolijkheid steeds sterker te maken. Zodat je blijft groeien. Ook na het event.

Je ontdekt het geheim van de maan en hoe je met haar samenwerkt. Want de kracht van maan schuilt ook in jou.

Het Feel Good Moon love event is echt iets voor jou als je verlangt naar:

 • Meer innerlijke rust en vrijheid
 • Meer verbinding met wie je echt bent
 • Meer energie en vrije tijd
 • Meer contact met mensen die je echt begrijpen

En ook als je behoefte hebt aan:

 • Meer afstemming op de natuur
 • Bewuster leven met het ritme van de maan
 • Mee te doen met het scheppen van een mooiere wereld

Je geeft jezelf:

 • Een dag verwennerij waarin jij en je droom centraal staan
 • De beste gereedschappen om jouw droomleven in 2019 te creëren
 • Inzicht in het natuurlijke ritme van je emoties, je lichaam en je denken
 • De mooiste kans om het roer van je leven te grijpen en koers te zetten naar dat wat jij echt wilt

Het Feel Good Moon event geeft je alle gereedschappen voor een goed natuurlijk leven

Na afloop van het event voel je je weer verbonden met wie je echt bent. Je weet waar jij voor staat en waarom jij hier bent. Je hebt je verleden een plekje gegeven en je verhaal herschreven. Je vertrouwt op je eigen kunnen en scheppingskracht. Je voelt je goed, vrij en klaar voor de volgende stap: het realiseren van je droom in 2019.

Op  Feel Good Moon Event zelf krijg je:

 • van 10.00-17.00 uur all inclusive verwennerij incl. koffie, thee, biologische vegetarische warme lunch
 • de basisoefeningen uit de 13 manenmethodiek die je na het event dagelijks kunt blijven toepassen
 • meditatiereis naar de reden waarom jij hier op aarde bent
 • directe verbinding met jouw hogere zelf
 • prachtige ceremonie in de frisse buitenlucht om de verbinding met wie je echt bent te herstellen
 • mogelijkheid tot het laten signeren of kopen van jouw persoonlijke 13 manen boek
 • vriendinnen en moonbuddies voor het leven
 • deelname aan besloten Facebook community

Het Feel Good Moon event is in het kleinschalige duurzame conferentiecentrum Samaya in Werkhoven. Je kunt hier als je wilt ook overnachten.

Jouw prijs incl. lunch, koffie, thee, goodiebag en 21 % BTW € 197,-

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en jouw verhaal te horen!

Ik was op zoek naar een manier om betere invulling aan het leven te geven en hoe kom ik bij mijn droom en naar wat de maan(kracht) daar in kan helpen. Ik had nooit gedacht dan een stappenplan de tool kan zijn. Simpel en ik denk ook effectief. Een mooie dag met inzichten en leuke diverse mensen die allemaal op zoek zijn naar hetzelfde: balans. Vertrouwen. Focus. Fijn om te weten dat we niet alleen zijn.


Patricia Klijn

Ik wist niet hoe ik mijn dromen ga verwezenlijken en op de juiste manier van aanpakken. Deze dag heeft me het inzicht gegeven om op een milde manier je doelen te doorstaan en te bereiken. Ik ben je ontzettend dankbaar voor de wijsheid, mildheid om je eigen persoonlijkheid te mogen ontdekken.Harma Musschert

Ik wist niet hoe ik mijn dromen ga verwezenlijken en op de juiste manier van aanpakken. Deze dag heeft me het inzicht gegeven om op een milde manier je doelen te doorstaan en te bereiken. Ik ben je ontzettend dankbaar voor de wijsheid, mildheid om je eigen persoonlijkheid te mogen ontdekken.
Jeanet Veenaas

Ik liep tegen mijn spanning aan. Spannend gevoel om onbekende wegen te betreden. Deze dag bracht mij vertrouwen. Vertrouwen in de ingeslagen weg, met de gekregen handvatten van Caroline die te vinden zijn in het boek. Maar ook het inzicht dat ik het leven alleen kan leven, wetend dat ik zoveel liefde om me heen heb. Ik voel me gehoord, gezien, gevoed.
Annemarie Dix

Ik durfde niet te vertrouwen op mijn pad. Vandaag heb ik het inzicht gekregen dat ik wel kan vertrouwen, wel gewoon blijf lopen op mijn pad. Voor het eerst sinds tijden op een boeiende plek met vele inzichten en lieve vrouwen om me heen.
Marja Sikkens

Het was een mooie, bijzondere Moonflow dag. Ik ben diep dankbaar. Je geeft op een liefdevolle manier les. Heel verhelderend. Deze dag heeft me naar mijn bron gebracht. Ik zie mijn inzichten. Mooie wijze woorden en gebaren ontvangen van mijn wijze innerlijke vrouw.
Anka Uittenbogert