Moon love Event:

Creëer de blauwdruk voor jouw droomleven!

Ontdek in één dag wie jij het liefste wilt zijn. Maak op het ritme van de maan jouw persoonlijke Stappenplan voor 2019 en maak zo je dromen waar!
Donderdag 17 januari 2019 in Samaya, Werkhoven

Heb je het gevoel dat er voor jou geen tijd of ruimte is?

Misschien herken je het wel. Je hebt een drukke eigen praktijk. Staat altijd klaar voor andere mensen. Diep in je hart voel je je trots als een ander weer een stap verder komt door jouw manier van werken. Maar je merkt ook dat het je veel energie kost. Je moeilijk nee kunt zeggen. Hierdoor regelmatig over je eigen grenzen heen gaat. Overdag geef je zoveel, dat het thuis helemaal op is. Vaak voel je je moe, futloos. Uit balans.

Je merkt dat je niet meer zo goed weet wat nu echt belangrijk voor je is. Waar je nu echt blij van wordt. Je voelt ook, dat er diep in je prachtige dromen sluimeren. Maar je komt er gewoon niet aan toe. Je wilt er wel eens met iemand anders over praten. Maar met wie? De antwoorden die je tot nu toe hebt gekregen, hebben je niet echt verder geholpen.

Van jezelf leren houden: je wéét dat je het anders wilt. Maar hoe?

Stel je eens voor dat je gaat werken met de beste coach ooit. Iemand met meer dan 4,5 miljard jaar levenservaring. Iemand die alles weet over juiste keuzes maken, met een open hart leven, vol vertrouwen in de toekomst. Iemand die weet hoe je leven schept. Hoe je dromen waarmaakt. Iemand met wie het wél lukt om jouw droomleven te creëren.

Iemand die in je gelooft.
Iemand die je bezieling geeft.
Iemand die je op handen draagt.
De maan en Moeder Aarde zelf.
Ze wachten op je.

Ja, ik meld me direct aan voor het Moon Love Event!

Moon Love Event

Omschrijving

197,00 inc BTWIn winkelmand

Op het Moon love event help ik je om de verbinding met haar en jouw droomleven te herstellen.

Ik weet hoe het voelt als je maar blijft hunkeren naar erkenning, als je je nooit goed genoeg voelt en hierdoor steeds harder gaat werken. Gestrest. Opgejaagd.Verkeerde keuzes makend.

Ik geef je de gereedschappen om dit voor eens en altijd achter je te laten en de liefde van je leven te vinden. Het is mij ook gelukt. Met de 13-manen methodiek. En als ik het kan, kun jij het ook!

Van jezelf houden. Bezield. Puur. Anders.

De afgelopen twintig jaar heb ik les gehad van sjamanen en business coaches over de hele wereld. Ik heb een prachtige natuurlijke methode ontwikkeld – 13 manen om je dromen waar te maken – waarmee je in één jaar tijd, stap voor stap, jouw droomleven creëert.

Precies op het ritme van de natuur en haar 13 manen. Volgens oude natuurwijsheden en nieuwe psychologische inzichten. Zodat je weer in jezelf gelooft. Van jezelf houdt. Je bezieling, puurheid en authenticiteit omarmt. Je eigen leven leidt. Daarin gelukkig bent. Ongeacht wat anderen daar van vinden. Ik reis over de wereld. Bezoek bruisende steden én de mooiste natuurplekken op aarde. Ik zorg goed voor mezelf én daardoor ook voor anderen. Heb de liefde en de geliefde in mezelf en het leven gevonden. Dat gun ik jou ook.

Kom naar het Moon love event!

Op donderdag 17 januari 2019 laat ik je ervaren hoe jij jouw droomleven in één dag creëert. Je maakt een reis naar jouw toekomst en je omschrijft waar je nu staat. Dan ontstaat  jouw natuurlijke weg van nu naar wie je wilt zijn. Je verbindt je opnieuw met je innerlijke kompas waarmee je verder komt dan de meeste anderen. Je gaat je liefde voor het leven steeds meer voelen. Op alle lagen: je leert hoe je beter voor je lichaam zorgt. Wat emoties je echt willen vertellen. Hoe je gedachten kunt sturen en hoe je de verbinding met je ziel versterkt.

Het Moon love event is echt iets voor jou als je verlangt naar:

 • Meer rust van binnenuit
 • Meer verbinding met je talenten
 • Meer energie en vrije tijd
 • Meer contact met mensen die je echt begrijpen

En ook als je hunkert naar:

 • Jouw bezieling
 • Jouw innerlijke puurheid
 • Jouw anders durven zijn

Je geeft jezelf:

 • De beste start ooit van jouw droomjaar in 2019
 • Een persoonlijk stappenplan waarmee je het wél volhoudt om door te zetten
 • Een natuurlijk ritme dat precies aansluit op jouw diepste verlangens
 • Geduld en vertrouwen in de toekomst

Op het Moon love event krijg je alle tools aangereikt om direct te beginnen met het creëren van jouw droomleven.

Na afloop voel je je weer verbonden met jezelf en jouw dromen. Je weet weer hoe het is om van jezelf te houden. Je hebt het verleden een plekje gegeven. Je vertrouwt meer op je eigen kunnen en durft je eigen leven te scheppen. Je hebt een persoonlijke blauwdruk én een stappenplan. Je bent klaar voor 2019: het jaar om jouw dromen waar te maken.

Op  Moon love-event zelf krijg je:

 • Van 10.00-17.00 uur all inclusive verwennerij en een fantastische start van jouw jaar
 • De basis oefeningen uit de 13 manen methodiek over hoe je je droom vindt en dagelijks visualiseert, hoe je keuzes maakt die je naar je droom toebrengen in plaats van er vanaf, hoe je je hart moedig opent en hoe je vertrouwen blijft houden in het realiseren van je droom, ook als je verlangens niet meteen zichtbaar worden
 • Een onvergetelijke ceremonie waarin je jouw droom geboren laat worden
 • Biologische vegetarische  warme lunch, koffie en thee gedurende de hele dag
 • Mogelijkheid tot laten signeren of kopen van jouw 13 manen jaarboek
 • Vriendinnen voor het leven

Het event vindt plaats in conferentiecentrum Samaya in Werkhoven. Je kunt hier als je wilt ook overnachten.

Jouw prijs incl. lunch en 21 % BTW   € 197,-

Ik was op zoek naar een manier om betere invulling aan het leven te geven en hoe kom ik bij mijn droom en naar wat de maan(kracht) daar in kan helpen. Ik had nooit gedacht dan een stappenplan de tool kan zijn. Simpel en ik denk ook effectief. Een mooie dag met inzichten en leuke diverse mensen die allemaal op zoek zijn naar hetzelfde: balans. Vertrouwen. Focus. Fijn om te weten dat we niet alleen zijn.


Patricia Klijn

Ik wist niet hoe ik mijn dromen ga verwezenlijken en op de juiste manier van aanpakken. Deze dag heeft me het inzicht gegeven om op een milde manier je doelen te doorstaan en te bereiken. Ik ben je ontzettend dankbaar voor de wijsheid, mildheid om je eigen persoonlijkheid te mogen ontdekken.Harma Musschert

Ik wist niet hoe ik mijn dromen ga verwezenlijken en op de juiste manier van aanpakken. Deze dag heeft me het inzicht gegeven om op een milde manier je doelen te doorstaan en te bereiken. Ik ben je ontzettend dankbaar voor de wijsheid, mildheid om je eigen persoonlijkheid te mogen ontdekken.
Jeanet Veenaas

Ik liep tegen mijn spanning aan. Spannend gevoel om onbekende wegen te betreden. Deze dag bracht mij vertrouwen. Vertrouwen in de ingeslagen weg, met de gekregen handvatten van Caroline die te vinden zijn in het boek. Maar ook het inzicht dat ik het leven alleen kan leven, wetend dat ik zoveel liefde om me heen heb. Ik voel me gehoord, gezien, gevoed.
Annemarie Dix

Ik durfde niet te vertrouwen op mijn pad. Vandaag heb ik het inzicht gekregen dat ik wel kan vertrouwen, wel gewoon blijf lopen op mijn pad. Voor het eerst sinds tijden op een boeiende plek met vele inzichten en lieve vrouwen om me heen.
Marja Sikkens

Het was een mooie, bijzondere Moonflow dag. Ik ben diep dankbaar. Je geeft op een liefdevolle manier les. Heel verhelderend. Deze dag heeft me naar mijn bron gebracht. Ik zie mijn inzichten. Mooie wijze woorden en gebaren ontvangen van mijn wijze innerlijke vrouw.
Anka Uittenbogert