Gratis E-Book:

13 manen om je dromen waar te maken. Zo werkt het!

13 manen helpt je om goed te zorgen voor jezelf en je lichaam. Meer tijd te maken voor mensen die je dierbaar zijn. Doen wat je echt belangrijk vindt: stappen zetten om je droom te realiseren. Je maakt je eigen stappenplan en zult merken dat je je steeds gelukkiger en tevredener gaat voelen.

 

  Download E-book

Je bent er in geslaagd, het jaarboek is prachtig! Het geeft me wat ik nodig heb, om met de 13 manen mijn dromen waar te laten worden. Het bevestigt dat ik goed bezig ben, en met vertrouwen verder kan bouwen aan mijn dromen.


Caro Delissen

Wat een prachtig boek. Net nu ik mijn eigen onderneming ga starten. Met dit boek krijg ik extra kracht. Dank je wel. Ik ben er super blij mee!


Annemarie Dix, uitvaartzorg vanuit het hart

In een kort tijdsbestek krijg je handvaten om je droom te verwezenlijken door de 13-manenmethodiek van Caroline. Het is als een verfrissend bad, helder, verrijkend en je krijgt diepgaande inzichten. Je gaat echt op weg naar je droom. Caroline, dank je wel!


Marie-Jeanne Hage

Een handzame agenda met ook nog plaats voor dromen en plannen. De liefde die erin zit is duidelijk voelbaar. Dank, Caroline!
Anique van Ee

Dank dat je je reis deelt en voor je prachtige woorden; ik krijg er kippenvel van... wat een onuitputtelijk reservoir van onvoorwaardelijke liefde... Dank je voor het laten voelen.Harma Musschert

Dankzij Caroline, ben ik steeds dichter bij mezelf gekomen. Met haar cursussen, boeken en coaching heeft ze me geholpen om mijn innerlijk levensvuur weer aan te wakkeren. Nu straal ik voluit wie ik ben: Ik ben vrij!


Herma Dennekamp

Gratis E-Book

Nieuwsgierig naar hoe 13 manen werkt? Ik geef je een voorproefje cadeau. Zodat je op je gemak kunt lezen over hoe het ritme van de maan en de seizoenen ook jou kunnen helpen om meer rust en balans in je leven te creëren. Met een meditatie én een praktische oefening die je direct thuis kunt doen.