Hoe werkt Moonflow?

De 13 manen methodiek is gebaseerd op oude natuurwijsheden en nieuwe inzichten over geluk en persoonlijk leiderschap. Op het ritme van de maan en de seizoenen krijg je de 13 natuurlijke stappen aangereikt waarmee het je lukt om helemaal jezelf te zijn én je dromen waar te maken.

Je krijgt hierbij hulp van de beste coaches ooit: Moeder Aarde en de maan zelf. Zij hebben samen meer dan vier-en-een half miljard jaar ervaring en nodigen je stap voor stap uit om je natuurlijke zijn weer vorm te geven. Moeder Aarde weet precies wat werkt en wat niet. Ze weet heel nauwkeurig hoe je tot grote hoogten groeit en wat ervoor zorgt dat je tot as verpietert. Ze weet hoe belangrijk balans in je leven is en hoe je dagelijks in evenwicht kunt blijven. Als je haar ritme gaat volgen vind je als vanzelf je natuurlijke en vrouwelijke evenwicht terug en sta je weer aan het roer van je eigen leven. Want haar essentie zit immers ook in jou.

De vier seizoenen

Winter

In de rust van de winter ga je de diepte in. Om weer meer op jezelf te vertrouwen en een stevige basis in jezelf te vinden.

Lente

In de vrijheid van lente treedt je naar buiten. Om nieuwe dingen te leren en op avontuur te gaan. Je grenzen te verleggen.

Zomer

In de vreugde van de zomer vier je je leven. Je laat zien hoe mooi en succesvol je bent.

Herfst

In de vrijgevigheid van herfst geef je het beste van jezelf. Je bent een bron van inspiratie voor anderen. Je deelt je leven met de mensen waarvan je houdt.

De 13 Manen

Het ritme van de vier jaargetijden wordt verfijnd door het ritme van de maan. Elk jaar heeft 12 of 13 manen die samen de 13 stappen vormen waarmee jij je droom in één jaar waarmaakt.

De wintermanen nodigen je uit om diep naar binnen te gaan, bewust te kiezen voor je droom, open te staan voor alle mogelijkheden en erop te vertrouwen dat het goed komt.

De lentemanen dagen je uit om uit je comfortzone te stappen, dapper de uitdagingen op de weg van je droom aan te gaan, nieuwe kansen te scheppen en jezelf te vergeven voor fouten die je onderweg maakt.

De zomermanen geven je een podium, tonen je je grootsheid, laten je genieten van je leven en doen je stralen van plezier.

De herfstmanen, tot slot, helpen je om mild te zijn, gefocust te blijven op je droom, ook in uitdagende tijden, om de ander een helpende hand te reiken en over je droom te vertellen.

Zodra je je weer gaat verbinden met je innerlijke natuurlijke ritme, zul je verrast zijn door wat er gebeurt.

Je geloof in jezelf, je kunnen, je mensen en je vertrouwen in de aarde en maan, blijken een gouden team waarmee je al je dromen waar kunt maken: Je bent een vrouw met visie en een anker van rust in deze woelige tijden.

Wil je graag beginnen of verder lezen over de 13 manen?

Download het gratis e-book!