Creëer jouw droomleven. In één dag.

20 januari 2018. Moon Lente event. Bezield. Puur. Anders.
Header wave

Heb je het gevoel dat er voor jou geen tijd of ruimte is?

Misschien herken je het wel. Je hebt een drukke eigen praktijk. Staat altijd klaar voor andere mensen. Diep in je hart voel je je trots als een ander weer een stap verder komt door jouw manier van werken. Maar je merkt ook dat het je veel energie kost. Je moeilijk nee kunt zeggen. Hierdoor regelmatig over je eigen grenzen heen gaat. Overdag geef je zoveel, dat het thuis helemaal op is. Vaak voel je je moe, futloos. Uit balans.

 

Je merkt dat je niet meer zo goed weet wat nu echt belangrijk voor je is. Waar je nu echt blij van wordt. Je voelt ook, dat er diep in je prachtige dromen sluimeren. Maar je komt er gewoon niet aan toe. Je wilt er wel eens met iemand anders over praten. Maar met wie? De antwoorden die je tot nu toe hebt gekregen, hebben je niet echt verder geholpen.

 

Je wéét dat je het anders wilt. Maar hoe?

Stel je eens voor dat er iemand is, die jou wél verder helpt. Je de stappen laat zien die wél werken. Die je weer laat voelen wat echt belangrijk voor je is. Waardoor je weer  energie krijgt en van jezelf gaat houden. Waardoor je weer tijd krijgt om je eigen leven te leiden. En die je ook nog eens een andere kant van het leven laat zien.

 

Stel je eens voor dat je gaat werken met de beste coach ooit. Iemand met meer dan 4,5 miljard jaar levenservaring. Iemand die alles weet over durven, scheppen en vergeven. Iemand die weet hoe je leven schept. Hoe je dromen waarmaakt. Iemand met wie het wél lukt om jouw droomleven te creëren.

 

Iemand die in je gelooft.
Iemand die je bezieling geeft.

Iemand die met je aan de slag wil.
Moeder Aarde zelf.
Ze wacht op je.

 

En ik kan je helpen om de verbinding met haar en jouw droomleven te herstellen. Ik weet hoe het voelt als je maar blijft hunkeren naar erkenning, als je je nooit goed genoeg voelt en hierdoor steeds harder gaat werken. Gestrest. Opgejaagd. Verkeerde keuzes makend. Ik geef je de gereedschappen om dit voor eens en altijd achter je te laten. Het is mij ook gelukt. En als ik het kan, kun jij het ook!

 

Van jezelf houden. Bezield. Puur. Anders.

De afgelopen twintig jaar heb ik les gehad van sjamanen en business coaches over de hele wereld. Ik heb een prachtige natuurlijke methode ontwikkeld – 13 manen om je dromen waar te maken – waarmee je in één jaar tijd, stap voor stap, jouw droomleven creëert.

 

Precies op het ritme van de natuur en haar 13 manen. Volgens oude natuurwijsheden en nieuwe psychologische inzichten. Zodat je weer in jezelf gelooft. Van jezelf houdt. Je bezieling, puurheid en authenticiteit omarmt. Je eigen leven leidt. Daarin gelukkig bent. Ongeacht wat anderen daar van vinden. Ik reis over de wereld. Bezoek bruisende steden én de mooiste natuurplekken op aarde. Ik zorg goed voor mezelf én daardoor ook voor anderen. Heel veel anderen. Dat gun ik jou ook.

Conny van de Mast

Conny van de Mast

Deelneemster thuiscursus 2015 en brondagen 2016-2017
Caroline heeft me geleerd te durven luisteren naar mijn ziel, durven voelen, bij mijn legende te komen en hiervoor ook te gaan. Ze gebruikt hiervoor symbolieken uit de natuur en oefeningen die je weer een laag dieper brengen. Haar teksten geven inzichten op verschillende lagen. Ze raken je daar waar jij ze op dat moment nodig hebt.
Esther Kluver

Esther Kluver

Deelneemster thuiscursus 2016 en brondagen 2016
Caroline heeft mij geleerd in het NU te leven; te genieten van iedere dag en van ieder seizoen. Alle seizoenen hebben hun eigen energie. Caroline heeft me dit laten inzien. En door mijn leven hierop aan te passen, heb ik meer rust gekregen en ben ik gelukkiger geworden.
Grietje Destrooper

Grietje Destrooper

Deelneemster thuiscursus 2015 en brondagen 2016-2017
Wat ik bij jou leerde, vind ik in geen enkel boek. Je opent poorten tot innerlijke wijsheid en kracht; en je opent ogen voor de vele mooie symbolen in de natuur. Het gaat er bij jou niet zozeer om overdracht van kennis, maar om de magische ontdekkingsreis naar je eigen Bron.  
Herma Dennekamp

Herma Dennekamp

Deelneemster thuiscursus 2014 en brondagen 2016-2017
Dankzij Caroline, ben ik steeds dichter bij mezelf gekomen. Met haar cursussen, boeken en coaching heeft ze  me geholpen om mijn innerlijk levensvuur weer aan te wakkeren. Nu straal ik voluit wie ik ben: Ik ben vrij!
Imke Verhaeren

Imke Verhaeren

Deelneemster thuiscursus brondagen 2016
De Modron brondagen, die maandelijkse oplaadmomenten, in steeds weer een ander prachtig natuurgebied, hebben mij geholpen mijn ontwikkeling stap voor stap te doorlopen en –voelen, en écht eigen te maken. Hierdoor ben ik meer in contact gekomen met mijn vrouwelijke kant, met mijzelf en heb ik daarmee mijzelf geheeld. Daarvoor ben ik Caroline drievoudig dankbaar!
Petra Meiburg

Petra Meiburg

Deelneemster brondagen 2017
Voor mij zijn de brondagen heel voedend. Zo mooi om met vrouwen in de natuur te zijn. De natuur die ons zonder oordeel spiegelt. Eerlijk laat zien waar wij staan en wat we te doen hebben. De manier waarop jij de groep en de individuele vrouwen begeleidt vanuit je hart, met oprechte aandacht en met respect voor ieders proces is heel fijn. Duidelijk een kwaliteit van jou.

Kom naar het Moon lente event

Op zaterdag 20 januari 2018 laat ik je ervaren hoe jij jouw droomleven in één dag creëert. Hoe je omgaat met de uitdagingen op je pad en hoe lef en vertrouwen je helpen om één stap verder te komen dan de meeste anderen. Zodat je je leven weer als een groot succes ervaart.

 

Het Moon lente event is echt iets voor jou als je verlangt naar:

 • Meer rust van binnenuit
 • Meer verbinding met jezelf
 • Meer energie en vrije tijd
 • Meer contact met mensen die je echt begrijpen

 

En ook als je hunkert naar:

 • Jouw bezieling
 • Jouw innerlijke puurheid
 • Jouw anders durven zijn

 

Je geeft jezelf:

 • De beste start ooit van jouw droomjaar in 2018
 • Lef en vertrouwen om nu eindelijk eens echt te beginnen
 • Persoonlijke vrijheid

 

Op het Moon lente event krijg je alle tools aangereikt om direct te beginnen met het creëren van jouw droomleven. Na afloop voel je je weer verbonden met jezelf en jouw dromen. Je weet weer hoe het is om van jezelf te houden. Je hebt het verleden een plekje gegeven. Je vertrouwt op je eigen kunnen en durft je eigen leven te scheppen. Je bent klaar voor 2018: jouw droomjaar.

 

Op  Moon lente-event zelf krijg je:

 • Van 10.00-17.00 uur all inclusive verwennerij en een fantastische kick-off van jouw jaar
 • De belangrijkste oefeningen uit de 13 manen methodiek over durven, scheppen en vergeven
 • Een onvergetelijke ceremonie waarin je jouw droomjaar geboren laat worden
 • Biologische vegetarische lunch, koffie en thee
 • Een goedgevulde goodiebag met geweldige verrassingen
 • Vriendinnen voor het leven

 

Het event vindt plaats in conferentiecentrum Samaya in Werkhoven. Je kunt hier als je wilt ook overnachten.

 

Jouw prijs € 197,-

Ja, ik kom naar het Moon lente-event

zaterdag 20 januari 2018 in conferentieoord Samaya, Werkhoven
Ik ga akkoord met de voorwaarden