Over mij

De wereld heeft vrouwen nodig die een rots in de branding durven zijn in deze woelige tijden

Ik heb een droom. Voor mij is de aarde een paradijselijke bron van overvloed. Méér dan iets wil ik dat mensen hier weer in harmonie met zichzelf, elkaar en de natuur leven. Beseffen hoe goed wij het met elkaar kunnen hebben. Hoe mooi is het leven als je je realiseert dat er genoeg is voor iedereen? Onze aarde is te bijzonder om achteloos te vervuilen met rommel, negatieve gedachten en ongelijkwaardigheid. Dat tij moet keren!

Hier zet ik me vóór alles voor in. Dit doe ik door jou weer de kracht van persoonlijke vrijheid en vrije keuze te laten ervaren en te ontwikkelen. Met je dromen én je daden schep je je eigen leven en heb je invloed op het leven van anderen. Je leven vraagt van je dat je jezelf te durft te zijn, durft te groeien én de ander hierin ook alle tijd en ruimte geeft. Het leven vraagt om verbinding. Samen vrij durven zijn.

Iedere dag draagt de kans in zich om je goed te voelen, goed te doen en goed te zijn. Iedere gebeurtenis heeft de mogelijkheid in zich om jezelf en de mensen om je heen te helpen om groots te zijn. Het bestaan verlangt naar bezieling, puurheid en anders durven zijn. Het leven zoekt dappere vrouwen die de moed hebben een rots in de branding te zijn in deze woelige tijden. Die een voorbeeld en een inspiratiebron zijn. Een anker van rust waarop de wereld zich opnieuw kan richten. Vrouwen die verbonden zijn.

Ik breng mijn droom stap voor stap tot uitdrukking in mijn 13 manen-methodiek. Ik doe dit door het ritme van de manen zelf te leven, en door andere mensen te inspireren in boeken,  online cursussen en events hetzelfde te doen. Het 13 manenboek is het veertiende boek dat ik uitgegeven heb. In totaal zijn er tienduizenden exemplaren verkocht en heb ik vele honderden ondernemende vrouwen persoonlijk en in groepen begeleid.

In de jaren tachtig heb ik communicatiewetenschappen gestudeerd en daarna was ik jarenlang werkzaam op leidinggevende marketingposities. Ik heb meer dan tien jaar over de wereld gereisd met rugzak én als reisleidster, en werd geraakt door de eenvoud, overvloed, overeenkomst en diversiteit van mensen uit alle windstreken en culturen. Ik bestudeerde vele spirituele stromingen en werd geïnspireerd door de wijsheid van natuurvolkeren. Dit combineerde ik met hedendaagse westerse opleidingen op het gebied van psychologie en persoonlijk leiderschap.

Nu woon ik aan zee en geniet, samen mijn partner en kat, iedere dag van de weidsheid, de rust en het ritme die het water ons biedt. Zo vaak als kan varen we over de wereldzeeën om de kracht van Moeder Aarde en de natuur in al haar facetten te ervaren. Met kajaks, fluisterbootjes, jachten en zeilschepen. En thuis op de bank? Ik ben gek op bubbels, Dr. Phil, en The Big Bang Theory.

Moonflow-og-img

13 MANEN OM JE DROMEN WAAR TE MAKEN

Het boek dat je laat zien hoe je het roer van je eigen leven kunt grijpen. Op het ritme van de maan en de seizoenen vind je je natuurlijke en vrouwelijke evenwicht. Je gaat goed zorgen voor jezelf en je lichaam. Meer tijd maken voor mensen die je dierbaar zijn. Doen wat je echt belangrijk vindt: stappen zetten om je dromen te realiseren.

Contact

Veerweg 124-B
4493 AV Kamperland

ma t/m vrij 13.00-17.00 uur

 info@moonflow.eu
 0113 – 268 534
 Moonflow Community