Summer Flow 2018: meer visie, meer genieten, meer jezelf zijn!

12 weken waarin je je verbindt met wie je echt bent. Helder voor je ziet waar je naar toe wilt. Meer geniet in het hier en nu. Straalt van levensgeluk. Meebeweegt op het ritme van maan. Voor ondernemende vrouwen die echt een stap verder willen. Vanaf 16 april 2018.
Header wave

In 12 weken naar méér helderheid, genieten, en geloven in jezelf. Met een boost aan eigenwaarde die blijft.

Durf jij de verbinding met wie je echt bent, te herstellen? Ik daag je uit.

Heb je er genoeg van om keer op keer dat stemmetje in je hoofd te horen dat je vertelt dat je niet goed genoeg bent? Dat jij er niet toe doet? Dat stemmetje dat je fijntjes aangeeft dat de stappen die jij zet geen verschil zullen maken? Dat stemmetje dat maar blijft herhalen dat de mening van een ander belangrijker is dan die van jou?

Het is tijd om dat achter je te laten en je verlangen om te uiten wie je echt bent, te gaan volgen. Om tijd te creëren voor dat wat echt belangrijk voor je is, met de mensen waar je het meeste van houdt. Op een plek waar je het liefste bent. Misschien heb je jouw droom nog niet helemaal helder. Vind je het lastig om jouw richting te bepalen. Voel je diep in je hart dat je mee wilt doen om de wereld mooier te maken, maar weet je nog niet precies hoe je dat het beste kunt doen.

 

Een dapper besluit

Neem dan een dapper besluit. Doe mee met de twaalfweekse Summer Flow Course 2018. De meest krachtige transformatiecursus ooit. Met dagelijkse reminders, live contacten, ingesproken meditaties, praktische oefeningen en een levendig contact met vrouwen die net zo dromen als jij.

 

Je krijgt les van de beste en oudste coaches ooit: Moeder Aarde zelf en Grootmoeder Maan. Ze leren je over de natuurlijke scheppingskracht die in je zit én hoe je een natuurlijk ritme in je leven brengt. Daarnaast krijg je les van Caroline, die je helpt om jouw unieke verbinding met je bron te herstellen. Met oude sjamanistische technieken én moderne inzichten op het gebied van persoonlijk leiderschap.

In de Summer Flow krijg je het beste van de oude én de nieuwe werelden! Zodat jij een enorme boost in je eigenwaarde krijgt. Zodat je je grootsheid tot in je botten voelt. Ziet wie je bent, geniet van wie je bent, jouw talenten doorgeeft. Met jouw kracht de wereld mooier maakt.

 

Dit gaan we doen

12 weken. Drie manen. Wekelijks les. Groepscoaching. Facebook lives. Dagelijkse interactie in je eigen community. Wekelijks momenten om je vragen te stellen. Live moon meditaties op de avond van volle maan. Met jouw eigen ceremonie. Jij en ik. Wij samen. Op het ritme van de natuur en de zomermanen.

Francis van Wanrooy

Francis van Wanrooy

coach bij P.zaken - deelneemster Moon Summer traject 2018
Caroline heeft mij in mijn zoektocht enorm ‘verlicht’. Door haar workshops, brondagen, lessen heb ik inzicht gekregen in hoe ik MIJN pad kan lopen in plaats van het pad van de ANDER, zodat ik later kan zeggen: ‘mijn leven was het waard: ik heb geleefd en gedaan wat ik wilde, ik heb nergens spijt van en het is goed zo, ik laat een mooie voetafdruk na…’! Door diep naar binnen te gaan, naar mijn diepste ZELF heb ik balans gebracht in mijn denken, mijn voelen en mijn doen en leef ik in vrijheid. Ik ben dankbaar dat ik me voor de natuursymboliek heb open durven stellen: het is het meer dan waard geweest! Bedankt lieve Caroline voor je wijsheid: bezield, puur, anders!
Petra Meiburg

Petra Meiburg

Deelneemster brondagen 2017
Voor mij zijn de brondagen heel voedend. Zo mooi om met vrouwen in de natuur te zijn. De natuur die ons zonder oordeel spiegelt. Eerlijk laat zien waar wij staan en wat we te doen hebben. De manier waarop jij de groep en de individuele vrouwen begeleidt vanuit je hart, met oprechte aandacht en met respect voor ieders proces is heel fijn. Duidelijk een kwaliteit van jou.
Herma Dennekamp

Herma Dennekamp

Deelneemster thuiscursus 2014 en brondagen 2016-2017
Dankzij Caroline, ben ik steeds dichter bij mezelf gekomen. Met haar cursussen, boeken en coaching heeft ze me geholpen om mijn innerlijk levensvuur weer aan te wakkeren. Nu straal ik voluit wie ik ben: Ik ben vrij!
Conny van de Mast

Conny van de Mast

Deelneemster thuiscursus 2015 en brondagen 2016-2017
Caroline heeft me geleerd te durven luisteren naar mijn ziel, durven voelen, bij mijn legende te komen en hiervoor ook te gaan. Ze gebruikt hiervoor symbolieken uit de natuur en oefeningen die je weer een laag dieper brengen. Haar teksten geven inzichten op verschillende lagen. Ze raken je daar waar jij ze op dat moment nodig hebt.
Grietje Destrooper

Grietje Destrooper

Deelneemster thuiscursus 2015 en brondagen 2016-2017
Wat ik bij jou leerde, vind ik in geen enkel boek. Je opent poorten tot innerlijke wijsheid en kracht; en je opent ogen voor de vele mooie symbolen in de natuur. Het gaat er bij jou niet zozeer om overdracht van kennis, maar om de magische ontdekkingsreis naar je eigen Bron.  

12 weken waarin je je verbindt met wie je echt bent. Helder voor je ziet waar je naar toe wilt. Meer geniet in het hier en nu. Straalt van levensgeluk. Meebeweegt op het ritme van maan. Voor ondernemende vrouwen die echt een stap verder willen. Vanaf 16 april 2018.

De dynamiek van zomermanen: zien, genieten, strálen

In de natuursymboliek is maan een krachtige metafoor. Maan brengt oceanen in beweging en deze energie zit ook in jou. Jij bestaat immers uit 70 % uit water. Stel je eens voor dat je leert om met deze innerlijke stroming mee te gaan. Haar ten dienste van jouw dromen in te zetten in plaats van kopje onder te gaan. Wat een dynamiek openbaart zich dan!

De zomermanen hebben elk een eigen thema. Jij gaat deze thema’s volgen en uitdiepen. Precies op het ritme van maan. Zodat je heel gemakkelijk in een natuurlijke flow terecht komt: summer flow! De zomerthema’s gaan over jouw innerlijke visie: waar wil je naar toe in je leven? Vervolgens leer je hoe belangrijk het is om meer in het hier en nu te genieten. Tot slot ga je werken aan je uitstraling. Hoe meer jij in flow zit, des te levendiger jouw uitstraling zal zijn.

 

Voor wie?

Ondernemende vrouwen die een rots in de branding willen zijn in  woeilige tijden. Vrouwen die bereid zijn om in zichzelf te investeren, omdat zij weten dat dit de beste basis is naar meer zelfvertrouwen en succes. Vrouwen die doorzetten. Méé doen. Ook in situaties die spannend zijn. Vrouwen die beseffen dat uitdagingen je sterker maken. Dat oefening je krachtig maakt.

Als je geen zin hebt om in jezelf te investeren of alleen maar inspiratie zoekt, dan is de Summer Flow niets voor jou. Maar, als je besluit om méé te doen, jezelf één seizoen te gunnen waarin je echt de diepte opzoekt, dappere stappen zet en moedig vol durft te houden, dan zal de Summer Flow je op een krachtige en snellere manier brengen naar de plek waar jij hóórt te staan.

 

Zo geef je je op

De Summer Flow Course begint op maandag 16 april. Dat is de dag dat de lunatie van de eerste zomermaan, De Havik, begint. Je krijgt een introductie, wekelijkse lessen, groepscoaching, internet groepsmeetings, tips, oefeningen en ingesproken meditaties. Alle gericht op jouw eigen leven met lef en vertrouwen te gaan leiden. De cursus eindigt op 12 juli.

Je investering is € 397,- incl. 21 % BTW, al het werkmateriaal, wekelijkse facebook live momenten, drie internet groepsmeetings, drie facebook live vollemaan meditaties.

Tot 16 april! Ik zie naar je uit. We gaan er samen voor.

Lieve groet,

Caroline Groeneveld

 

Ja, ik doe mee met de Summer Flow

Ik ga akkoord met de voorwaarden