Het Summer Moon traject

Durf jij het besluit te nemen om met Midzomer aan de hele wereld te laten zien wie jij echt bent? Waar jij voor staat? Hoe jij de wereld met jouw anders zijn, puur, bezield en mooier maakt?
Header wave

In 21 weken naar méér geloof, méér geld, méér liefde.

Doe dan mee met het Summer Moon traject. Een half jaar waarin je stap voor stap alle gereedschappen krijgt waarmee jij met lef en vertrouwen je eigen leven gaat leiden. Precies op het ritme van de natuur en de maanstanden. Een leven waarin weer ruimte is voor wat jij belangrijk vindt. Een leven waarin je je eigen ritme bepaalt. Een leven vol ontspannen momenten met mensen die je dierbaar zijn. Een leven in overvloed en van doorgeven. Meedoen om de wereld mooier te maken. Helemaal jij. Ben je er klaar voor?

 

Ik help vrouwelijke ondernemers, die meer zijn gericht op anderen en hierdoor zichzelf zijn kwijtgeraakt, om weer ruimte te creëren voor geluk, liefde en succes. Jouw leven. De methode die ik gebruik heet de 13 manen methodiek. Deze heb ik de afgelopen dertig jaar ontwikkeld en is een combinatie van oude sjamanistische natuurwijsheden en moderne psychologische inzichten op het gebied van geluk en persoonlijk leiderschap.

 

De afgelopen twaalf jaar heb ik honderden vrouwen begeleid om hun eigen leven te vinden. Ik vind het iedere keer weer fantastisch als er een doorbraak komt. Een inzicht. Dat aha moment waarop hemel en aarde samenvallen.

 

Die grote lach op je gezicht, je stralende ogen. Jouw blijdschap. Daar doe ik het voor. Want hoe meer vrouwen hun eigen leven leiden, hoe meer rotsen in de branding de wereld heeft. En dat is nodig in deze woelige en snelle tijden.

 

In het Summer Moon traject ga je een half jaar aan de slag met mij én de oudste en meest ervaren coach ooit: Moeder Aarde zelf. Op 31 januari 2018 is de kick-off. Dan is het vollemaan De Overstroming én Blauwe Maan. Deze maan daagt je uit om uit je comfortzone te stappen. Blauwe Maan is een periode waarin je reuzestappen zet. Een beter begin kun je je niet wensen!

Grietje Destrooper

Grietje Destrooper

Deelneemster thuiscursus 2015 en brondagen 2016-2017
Wat ik bij jou leerde, vind ik in geen enkel boek. Je opent poorten tot innerlijke wijsheid en kracht; en je opent ogen voor de vele mooie symbolen in de natuur. Het gaat er bij jou niet zozeer om overdracht van kennis, maar om de magische ontdekkingsreis naar je eigen Bron.  
Conny van de Mast

Conny van de Mast

Deelneemster thuiscursus 2015 en brondagen 2016-2017
Caroline heeft me geleerd te durven luisteren naar mijn ziel, durven voelen, bij mijn legende te komen en hiervoor ook te gaan. Ze gebruikt hiervoor symbolieken uit de natuur en oefeningen die je weer een laag dieper brengen. Haar teksten geven inzichten op verschillende lagen. Ze raken je daar waar jij ze op dat moment nodig hebt.
Herma Dennekamp

Herma Dennekamp

Deelneemster thuiscursus 2014 en brondagen 2016-2017
Dankzij Caroline, ben ik steeds dichter bij mezelf gekomen. Met haar cursussen, boeken en coaching heeft ze me geholpen om mijn innerlijk levensvuur weer aan te wakkeren. Nu straal ik voluit wie ik ben: Ik ben vrij!

Het ritme van de maan helpt je om...

 • Betere keuzes te maken in je leven
 • Je hart te openen voor de kansen die zich aandienen
 • Op jezelf te blijven vertrouwen, ook in moeilijke situaties
 • Uit je comfortzone te stappen, je leven als avontuur te zien
 • Te beseffen dat je alles kunt scheppen wat jij wilt
 • Jezelf te vergeven voor fouten die je maakte
 • De grootsheid in jezelf én in de ander te zien
 • Te genieten van de kleine momenten op de dag
 • Een sterke uitstraling op te bouwen

 

Dit krijg je allemaal

 • Elke week op maandag een les in je mailbox. Precies volgens de maanstanden.
 • Elke donkere maan een werkboek met theorie, uitleg en praktische oefeningen
 • Elke wassende maan een werkboek met een ingesproken meditatie
 • Elke vollemaan een Facebook live video met praktische tips
 • Elke afnemende maan een live groeps mooncall waarin je jouw vragen persoonlijk kunt stellen

 

Je hoeft het niet alleen te doen!

Je wordt lid van een levendige facebook community waarin je al je verhalen kunt delen. Je ontmoet jouw moonbuddies: vrouwen met wie je intervisie afspraken maakt.

 

Het is thuis én het is praktisch

Je doet veel dingen online en je ontmoet elkaar in de natuur. Op prachtige krachtplekken. Die ook weer precies aansluiten op het thema van dat moment:

 • Vrijdag 2 februari 2018  lente brondag – Biesbosch – over durven en grenzen overstijgen
 • Vrijdag 4 mei 2018 zomer brondag – eiland Tiengemeten – over je eigen toekomst zien

 

Bonusdag

Op donderdag 21 juni – Midzomer – Ritueel in de natuur om de Wijsheid in jou te vieren

 

Durf jezelf te laten zien!

Wil jij jouw droomleven het komende halfjaar ook gaan waarmaken? Schrijf je dan nu in voor het Summer Moon traject. Met wekelijkse lessen, tips, oefeningen en meditaties om met lef en vertrouwen je eigen leven te vinden. Het Summer Moon traject kost € 1.297,- incl. al het werkmateriaal, wekelijkse lessen, tweewekelijkse groepscoaching en drie brondagen in de natuur.

 

 

 

Ja, ik doe mee met het Summer Moon traject!

[contact-form-7 404 "Not Found"]