Aanbieding!

13 manen om je dromen waar te maken 2019

Waardering 4.75 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
(5 klantbeoordelingen)

29,95 14,95 inc BTW

Alsjeblieft: Dit is het NIEUWE 13 MANEN 2019!  Twee keer zo groot. Twee keer zo dik!

Uitverkocht

SKU: B13M2019-1D-0001 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Alsjeblieft: Dit is het NIEUWE 13 MANEN 2019!  Twee keer zo groot. Twee keer zo dik! 

U I T V E R K O C H T

Een boek dat je laat zien hoe je het roer van je eigen leven kunt grijpen.  Op het ritme van de maan en de seizoenen vind je je natuurlijke en vrouwelijke evenwicht. Je gaat goed zorgen voor jezelf en je lichaam. Meer tijd maken voor mensen die je dierbaar zijn. Doen wat je echt belangrijk vindt: stappen zetten om je dromen te realiseren.

Het boek is een jaarboek, werkboek én dagboek in één. Het calendarium begint op 8 oktober 2018 en loopt door tot 5 januari 2020.

(verzendkosten 4,95)

Extra informatie

Afmetingen 240 × 170 cm
Eigenschappen

hardcover, integraal gebonden, gedrukt op recycle natuurpapier, met twee leeslinten.

5 beoordelingen voor 13 manen om je dromen waar te maken 2019

 1. Annemarie Dix, uitvaartzorg vanuit het hart

  Wat een prachtig boek. Net nu ik mijn eigen onderneming ga starten. Met dit boek krijg ik extra kracht. Dank je wel. Ik ben er super blij mee!

 2. Waardering 5 uit 5

  Marie-Jeanne Hage

  In een kort tijdsbestek krijg je handvaten om je droom te verwezenlijken door de 13-manenmethodiek van Caroline. Het is als een verfrissend bad, helder, verrijkend en je krijgt diepgaande inzichten. Je gaat echt op weg naar je droom. Caroline, dank je wel!

 3. Waardering 5 uit 5

  Karishma Sanchit, energetisch therapeut, Stralen van Licht

  Al direct na het lezen van de eerste bladzijde voelde ik de magie, kracht en enthousiasme er van spatten. Alsof jij en je dromen constant vanaf de zijlijn door je tribe worden toegejuicht. Als je nog niet volledig in jezelf of je dromen geloofde, dan doe je het nu met je moonbuddy aan je zij zeker! Kracht, geloof en vertrouwen: dat is wat 13 manen mij geeft.

 4. Waardering 4 uit 5

  Katrien Metsu, coach Huis van Geluk

  Het 13 Manen boek en de cursus die ik volg bij Caroline hebben me opnieuw doen thuis komen in mijn lichaam. Als ondernemer heb ik via de 13 Manen Methodiek én de coaching van Caroline belangrijke stappen gezet. Ik heb duidelijkheid gekregen over wat ik écht wil doen, vanuit een sterke verbinding met mezelf. Op persoonlijk vlak heb ik geleerd mezelf te omarmen. Ik heb geleerd om mijn eigen beste vriendin te zijn. Ik heb geleerd om mezelf lief te hebben. Vanuit deze sterke basis durf ik me nu meer en meer openstellen voor de mensen rondom mij

 5. Waardering 5 uit 5

  Anka Uittenbogert

  Lieve Caroline,

  Dankzij jouw 13 manen boek, (live) webinars* en liefdevol coaching groei en bloei ik. Ik heb geleerd beter te focussen in mijn dagelijks handelen. Door te durven met grenzen stellen en keuzes maken die bij mij passen. Ik ben krachtiger geworden. Ik ben wie ik ben en wat ik doe. Mijn faalangst in het dragen van verantwoordelijkheid omtrent geld verdienen is omgezet naar diep zelfvertrouwen.

  Mijn diepste dank! Namaste,
  Anka

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *