16-20 februari 2019: Super Moon quest De Wind

9,95 inc BTW

Bereid je vier dagen lang lekker voor op de vollemaan De Wind van 19 februari 2019. Met een lekker dik digitaal werkboek van 27 pagina’s, een ingesproken meditatie, jouw vollemaanritueel én verbinding met je moonsisters in de besloten facebook groep. Voor slechts de prijs van een uurtje yoga-les!

 

SKU: CMQ_2019_005 Categorieën: , ,

Beschrijving

Super Moon quest De Wind: 16 -20 februari 2019

Op 19 februari is het vollemaan. Deze maan heet De Wind en leert je hoe je de scheppingskracht van de natuur vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je. Het is ook nog eens een supermaan. Deze maan staat dichter bij de aarde dan anders. Daarom is haar energie sterker dan ooit.

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe je gedachten en je innerlijke stemmetjes van invloed zijn op hoe je je voelt? Je gedachten bepalen precies hoeveel vrijheid je ervaart. Samen met de maan De Wind ga je meer ruimte voor je mooiste innerlijke zelf creëren. Je krijgt oefeningen om dit dagelijks te doen. Een fijne meditatie die je meeneemt naar de diepere wijsheid in jezelf. Je gaat de uitdaging aan om anders om te gaan met gedachten die je kleiner houden. Met vollemaan stap je bewust in je eigen scheppingskracht. Na afloop van de quest voel je meer liefde, rust én plezier voor jezelf en je leven.

Je krijgt:

  • een digitaal werkboek boordevol informatie over de symboliek van deze maan
  •  een ingesproken meditatie die je laat ervaren hoe jij je eigen wereld schept
  •  Een praktische doe-oefening die je helpt om gefocussed te blijven op je mooiste zelf
  •  tips en een leidraad om zelf je eigen vollemaan ritueel te doen
  •  deelname aan de besloten facebook community
  •  vier dagen live vdieo’s met groepscoaching waarin Caroline al je vragen beantwoord

Wat anderen van Moon quest vinden:

140 reviewers beoordelen Moon quest gemiddeld met een 8,7!

De moon quest hielp mij om te focussen op mijn innerlijke proces. Ik vind het een heel fijn gevoel om me tegelijk verbonden te weten met vele andere vrouwen, die op het zelfde moment dezelfde focus hebben.

Mijn mooiste inzicht is toch wel het besef waar ik helemaal vandaan kom en wat ik het afgelopen jaar met behulp van jouw maanbad en challengers heb mogen bereiken. Ik heb meer vertrouwen gekregen en nu met deze Moon-Quest ook meer durf/lef. Niet meer zo bang dat ik het niet kan. Geweldig!

Dat ik best veel durf en uitdagingen aanga. Ik moet alleen nog de laatste stap doen om alles weer aan te durven, ik weet nu dat ik alle kwaliteiten ervoor heb.

Dat ik door te durven en te doen veel verder kom dan ik aanvankelijk gedacht had. Door mijn angsten en twijfels aan te kijken en te omarmen kom ik oneindig veel verder.

Dat ik het op mijn manier doe en dat dat prima is.

Extra informatie

Niveau

Basis

Periode

De cursus begint op 9 oktober 2018 en is klaar op 5 januari 2019.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “16-20 februari 2019: Super Moon quest De Wind” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…