17-22 maart 2019: Moon quest De Traan van de zon

9,95 inc BTW

Bereid je vier dagen lang lekker voor op de vollemaan De Traan van de zon op 21 maart 2019. Met een lekker dik digitaal werkboek van 27 pagina’s, een ingesproken meditatie, jouw vollemaanritueel én verbinding met je moonsisters in de besloten facebook groep. Voor slechts de prijs van een uurtje yoga-les!

 

Beschrijving

Moon quest De Traan van de zon: 17-22 maart 2019

Op 21 maart is het vollemaan. Deze maan heet De Traan van de zon. Deze maan leert je om zachter te zijn voor jezelf én voor anderen. Wat in jou heeft vergeving nodig? Het is ook Ostara ofwel lente-equinox. Dat is de dag die je laat voelen hoe je leven is als je helemaal in balans bent.

Heb jij je wel eens het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Of dat je er niet toe doet? Weet je niet goed wat je wilt in je leven en sluit je je daarom af van je gevoel? Samen met de maan De Traan van de zon ga je op onderzoek uit naar wat in jou vergeving nodig heeft. Zodat je weer met de ogen van je innerlijke Bron naar je wereld kijkt.  Je krijgt oefeningen om dit dagelijks te doen. Een fijne meditatie die je meeneemt naar meer mildheid in jezelf. Je gaat op zoek je vergeten dromen én naar de normen en waarden die echt bij je passen. Met vollemaan stap je bewust in je eigen mededogen. Na afloop van de quest voel je meer liefde, rust én plezier voor jezelf en je wereld.

Je krijgt:

  • een digitaal werkboek van circa 27 pagina’s boordevol informatie over de symboliek van deze maan
  •  een ingesproken meditatie die je laat ervaren hoe jij de mildheid in jezelf versterkt
  •  Een praktische doe-oefening die je helpt om met meer compassie om te gaan met anderen
  •  tips en een leidraad om zelf je eigen vollemaan ritueel te doen
  •  deelname aan de besloten facebook community
  •  vier dagen live vdieo’s met groepscoaching waarin Caroline al je vragen beantwoord

Wat anderen van Moon quest vinden:

140 reviewers beoordelen Moon quest gemiddeld met een 8,7!

De moon quest hielp mij om te focussen op mijn innerlijke proces. Ik vind het een heel fijn gevoel om me tegelijk verbonden te weten met vele andere vrouwen, die op het zelfde moment dezelfde focus hebben.

Mijn mooiste inzicht is toch wel het besef waar ik helemaal vandaan kom en wat ik het afgelopen jaar met behulp van jouw maanbad en challengers heb mogen bereiken. Ik heb meer vertrouwen gekregen en nu met deze Moon-Quest ook meer durf/lef. Niet meer zo bang dat ik het niet kan. Geweldig!

Dat ik best veel durf en uitdagingen aanga. Ik moet alleen nog de laatste stap doen om alles weer aan te durven, ik weet nu dat ik alle kwaliteiten ervoor heb.

Dat ik door te durven en te doen veel verder kom dan ik aanvankelijk gedacht had. Door mijn angsten en twijfels aan te kijken en te omarmen kom ik oneindig veel verder.

Dat ik het op mijn manier doe en dat dat prima is.

Extra informatie

Niveau

Basis

Periode

De cursus begint op 9 oktober 2018 en is klaar op 5 januari 2019.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “17-22 maart 2019: Moon quest De Traan van de zon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…