17-21 januari 2019: Super Moon quest

4,95 inc BTW

Bereid je vier dagen lekker voor op de vollemaan De Overstroming van 21 januari 2019. Met een digitaal werkboek, een ingesproken meditatie, een vollemaan ritueel én verbinding met je moonsisters in de besloten facebook groep.

 

SKU: CMQ_2019_004 Categorieën: , ,

Beschrijving

Super Moon quest: 17 januari – 21 januari 2019

Op 21 januari is het vollemaan. Deze is heel bijzonder. Ze staat namelijk dichter bij de aarde dan anders. Dat wordt supermaan genoemd. Haar energie is sterker dan ooit. Aan de hemel straalt ze groot en rood. Bovendien is ze in de vroege ochtend ook nog eens verduisterd. Dat betekent dat er een extra uitdaging op het thema zit!

In de keltische natuursymboliek heet deze maan De Overstroming. Ze leert je om anders met uitdagingen om te gaan en om het leven in jezelf te verwelkomen. Tegelijkertijd is dit volgens de oude tradities de eerste dag van de lente en de dag waarop Imbolc wordt gevierd.

Wil je ervaren hoe je de verbinding met deze prachtige vollemaan en haar verduistering verdiept? Doe dan mee met de Super Moon quest van vier dagen. Je leert hoe de maan je helpt om je eigen natuurlijke ritme te vinden. Je ervaart hoe het is om met je mooiste zelf verbonden te zijn. Je oefent om je innerlijke hordes te overwinnen. Met vollemaan zet je jouw volgende stap naar je droomleven. Na afloop van de quest voel je je meer verbonden, meer vrij en meer in harmonie met jezelf én het leven.

Je krijgt:

  • Een digitaal werkboek met de oude symbolieken die bij deze maan en bij Imbolc horen
  • Een ingesproken meditatie naar je innerlijke wereld
  • Een praktische doe-oefening om de volgende stap te zetten
  • Een voorstel voor jouw persoonlijke vollemaans ritueel
  • Deelname aan de besloten facebook community
  • Vier dagen groepscoaching voor al je vragen

Extra informatie

Niveau

Basis

Periode

De cursus begint op 9 oktober 2018 en is klaar op 5 januari 2019.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “17-21 januari 2019: Super Moon quest” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…