Winter Flow 2018: je droom kiezen en er voor gaan!

Kom in 12 weken dichter bij jezelf. Ontdek welke keuzes je dichter bij je droomleven brengen. Hoe je open in het leven staat en meer zelfvertrouwen krijgt. Vanaf dinsdag 9 oktober. Het moment waarop de nieuwe Grote Jaarcyclus begint.
Header wave

Het vervolg op Basic Flow. Geef jezelf de aandacht die je verdient

Vraag jij jezelf ook weleens af hoe het toch komt dat iedereen belangrijker lijkt dan jij?

Je leeft een druk en dynamisch leven. Je gezin, het werk, je familie en vrienden vragen veel tijd. Je merkt dat het je moeite kost om alle ballen hoog te houden. Diep in je hart voel je hoe je verlangt naar rust en tijd voor jezelf. Waar is de balans gebleven? Hoe krijg je je innerlijke rust weer terug?

 

Het is tijd voor jou!

Doe mee met Winter Flow, de transformatiecursus waarmee je je sterker verbindt met je eigen interesses en je natuurlijke en vrouwelijke evenwicht. Je krijgt uitgebreide werkboeken, ingesproken meditaties en praktische oefeningen. Elke week is er Moontalk, de wekelijkse groepscoaching in de Facebook-community, waarin je al je vragen kunt stellen. Elke vollemaan mediteer je live mee in de community, via een Skype-conferentie. Je hebt een levendig contact met vrouwen die, net als jij, op zoek zijn naar meer rust en verdieping in hun leven.

Drie manen lang volg je de thema’s van de herfstmanen en de natuursymboliek. Zo ga je de cadans in je eigen leven van binnenuit voelen. Je stuurt bij waar nodig, en beweegt mee op het ritme van het leven. Heel natuurlijk.

 • Je leert goede keuzes maken die je helpen je droomleven te realiseren
 • Je leert anders omgaan met innerlijke tekort-gedachten en weerstanden
 • Je vergroot je zelfvertrouwen en het geloof in je eigen kunnen
 • Aan het einde van de cursus heb je je het fundament onder je droomleven gelegd
 • Je weet waar jij voor staat en welke stappen je moet zetten om je dromen waar te maken

 Met Winter Flow geef je jezelf méér

In twaalf weken tijd verdiep je je natuurlijke en vrouwelijke basis. Je trekt de band met jezelf aan. Je vergroot op diepere lagen je zelfvertrouwen, het geloof in je eigen kunnen en de mensen die je dierbaar zijn. Je dromen worden weer levendig, speels en gróóts. Je geeft jezelf méér op alle lagen. Lichamelijk, emotioneel, geestelijk en spiritueel.

Dat is essentieel. Want daarmee creëer je visie. En dat is nodig in deze woelige tijden. De moderne wereld is geweldig en dynamisch maar creëert ook onrust en stress. Met Autumn Flow richt je je weer op je essentie en draag je deze uit. Zodat je een rots in de branding bent voor anderen zonder zelf kopje onder te gaan.

Ben jij erbij?

Ja, ik meld me direct aan!

 

 

Samen komen we verder

Ik ben Caroline Groeneveld en ik help ondernemende vrouwen, schrijvers en coaches met een eigen praktijk om weer ruimte te creëren voor geluk, liefde en succes. Om jezelf te vinden, je innerlijke kracht te voelen, van jezelf te houden. De methode die ik gebruik heet de 13 manen-methodiek. Deze heb ik de afgelopen dertig jaar ontwikkeld en is een combinatie van oude sjamanistische natuurwijsheden en moderne psychologische inzichten op het gebied van geluk en persoonlijk leiderschap. Ik heb persoonlijk les gehad van de beste sjamanen en trainers over de hele wereld waaronder Angaangaq uit Groenland, Robin Sharma uit Canada en Brendon Burchard uit de Verenigde Staten.

De afgelopen twaalf jaar heb ik honderden vrouwen begeleid om hun eigen leven te vinden. Ik vind het fantastisch als iemand weer een doorbraak beleeft. Een nieuwe stap zet. Een diep gekoesterde droom werkelijkheid maakt. Daar doe ik het voor. Want hoe meer vrouwen hun eigen leven leiden, hoe meer rotsen in de branding de wereld krijgt. En dat is nodig in deze hectische tijd.

In Winter Flow ga je twaalf weken lang aan de slag met mij én de vier oudste coaches ooit: Moeder Aarde leert je over scheppingskracht. De maan brengt je in beweging. De sterren geven je focus. De zon bekrachtigt wie je bent. Ik leer je hoe deze krachten samenwerken en hoe jij ze in je leven kunt toepassen. Zodat je leven weer natuurlijk stroomt zoals het bedoeld is, in Moonflow

Winter Flow helpt je om…

 • Een stevige basis te leggen onder je diepste dromen
 • Meer intimiteit en verbinding met je diepste gevoelens te ervaren
 • Moedig te kiezen voor hetgeen je belangrijk vindt, ook op uitdagende momenten
 • Anders om te gaan met je tijd
 • Je hart te openen voor kansen en overvloed
 • Meer te vertrouwen op je eigen kunnen

 

Francis van Wanrooy

Francis van Wanrooy

coach bij P.zaken - deelneemster Moon Summer traject 2018
Caroline heeft mij in mijn zoektocht enorm ‘verlicht’. Door haar workshops, brondagen, lessen heb ik inzicht gekregen in hoe ik MIJN pad kan lopen in plaats van het pad van de ANDER, zodat ik later kan zeggen: ‘mijn leven was het waard: ik heb geleefd en gedaan wat ik wilde, ik heb nergens spijt van en het is goed zo, ik laat een mooie voetafdruk na…’! Door diep naar binnen te gaan, naar mijn diepste ZELF heb ik balans gebracht in mijn denken, mijn voelen en mijn doen en leef ik in vrijheid. Ik ben dankbaar dat ik me voor de natuursymboliek heb open durven stellen: het is het meer dan waard geweest! Bedankt lieve Caroline voor je wijsheid: bezield, puur, anders!
Petra Meiburg

Petra Meiburg

Deelneemster brondagen 2017
Voor mij zijn de brondagen heel voedend. Zo mooi om met vrouwen in de natuur te zijn. De natuur die ons zonder oordeel spiegelt. Eerlijk laat zien waar wij staan en wat we te doen hebben. De manier waarop jij de groep en de individuele vrouwen begeleidt vanuit je hart, met oprechte aandacht en met respect voor ieders proces is heel fijn. Duidelijk een kwaliteit van jou.
Herma Dennekamp

Herma Dennekamp

Deelneemster thuiscursus 2014 en brondagen 2016-2017
Dankzij Caroline, ben ik steeds dichter bij mezelf gekomen. Met haar cursussen, boeken en coaching heeft ze me geholpen om mijn innerlijk levensvuur weer aan te wakkeren. Nu straal ik voluit wie ik ben: Ik ben vrij!
Conny van de Mast

Conny van de Mast

Deelneemster thuiscursus 2015 en brondagen 2016-2017
Caroline heeft me geleerd te durven luisteren naar mijn ziel, durven voelen, bij mijn legende te komen en hiervoor ook te gaan. Ze gebruikt hiervoor symbolieken uit de natuur en oefeningen die je weer een laag dieper brengen. Haar teksten geven inzichten op verschillende lagen. Ze raken je daar waar jij ze op dat moment nodig hebt.
Grietje Destrooper

Grietje Destrooper

Deelneemster thuiscursus 2015 en brondagen 2016-2017
Wat ik bij jou leerde, vind ik in geen enkel boek. Je opent poorten tot innerlijke wijsheid en kracht; en je opent ogen voor de vele mooie symbolen in de natuur. Het gaat er bij jou niet zozeer om overdracht van kennis, maar om de magische ontdekkingsreis naar je eigen Bron.  

Kom in 12 weken dichter bij jezelf. Ontdek welke keuzes je dichter bij je droomleven brengen. Hoe je open in het leven staat en meer zelfvertrouwen krijgt. Vanaf dinsdag 9 oktober. Het moment waarop de nieuwe Grote Jaarcyclus begint.

Dit krijg je allemaal

Winter Flow is dromen, doen én doorzetten tegelijkertijd. Je krijgt een natuurlijk ritme waarin je elke week nieuwe stappen zet:

 • Elke donkere maan een werkboek in je mailbox met uitleg over de maan die komen gaat
 • Elke wassende maan een werkboek met een ingesproken meditatie die je meeneemt naar de diepte in jezelf
 • Elke vollemaan een gezamenlijke live-meditatie en workshop om nog een stap verder te gaan
 • Elke afnemende maan een Mastermoon waarin je elkaar helpt en spiegelt in uitdagingen, je vragen stelt en elkaars inzichten deelt
 • Elke maandag een moment om al je vragen te stellen
 • Elke woensdag een Moontalk waarin Caroline al je vragen via een Facebook-live beantwoordt
 • Elke vrijdag een moment om via de Facebook-community je successen te delen
 • Deelname aan de besloten app-groep om direct contact met elkaar te houden

Je hoeft het niet alleen te doen!

Bij Winter Flow hoort een besloten Facebook-community. Hier ontmoet je je nieuwe netwerk met inspirerende vrouwen. Hier vind je jouw moonbuddy’s: vrouwen die elkaar helpen om groots in het leven te staan. Hier kun je al je persoonlijke vragen aan Caroline stellen.

Lijkt het je wat?

Wil jij in twaalf weken tijd jouw leven meer gaan leven vanuit jezelf? Schrijf je dan vandaag nog in. Het deelnamebedrag is € 397,- incl. BTW. Zodra je je ingeschreven hebt, ontvang je binnen twee werkdagen een persoonlijke bevestiging van Caroline en ben je erbij. De cursus begint op 9 oktober 2018 en is klaar op 5 januari 2019.

Op jouw droomleven. Bezield. Puur. Anders.

We gaan er samen voor!

Lieve groet,

Caroline Groeneveld

Ja, ik doe mee met Winter Flow!

Ik ga akkoord met de voorwaarden